5 fine og gratis apps for barn

Eg har ein ipod touch, og av og til når vi vil få tida til å gå så får dei små låne denne.

Den var god å ha den gongen vi var i Walt Disney World og stod mykje i kø, og den gongen vi var på cruise og vi satt og venta på alle rettane vi fekk til middagen.

Minstemann har også fått bruke den i kirka nokre gonger, for når bilane eller boka vi hadde med er begynt å bli kjedelig og det er vanskelig å sitte i ro, då er det godt å ha noko å gjere på.

Her er 5 apps som passer for barn. Nokre av dei er “lite” versjoner, dvs kortversjoner eller demoer av spel man kan kjøpe. Men vi har klart oss fint med gratisversjonane.

NB! Nokre inneheld reklame som kan vere lett å komme borti, så det kan vere greit å ha ein voksen i nærheten når dei små får spele på ipoden eller iphonen.

Color me free

Eit fint fargeleggingsprogram med fleire figurer å velge mellom innen temaene dinosaurer, havdyr, jul og halloween. Man kan bla. velge mellom å fargelegge med fargeblyant eller fylle heile området med ein farge ved å trykke på det.

Pop Math lite

Eit matematikk-spill for dei litt eldre som kan rekne med tal mellom 0- 100.

Scoops

Fang iskremkuler oppå kvarandre for å få den høgast mulig, og unngå grønnsakene. Istedet for å stable iskremkuler kan man lage hamburger.

Sheepstacker lite

Likner på Scoops der man stabler iskremkuler, men her skal man stable flest muig sauer oppå kvarandre og prøve å unngå at dei faller ned.

Trygg TrafikkEin norsk app med 4 små spill som har med trafikken å gjere.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Berit {Berits sted}

Berit er firebarnsmamma og bor sammen med familien på et lite gårdsbruk. Hun har delvis permisjon fra jobben i en barnehage for å få mer tid til barn og hjem.
Berit skriver blant annet om mamma- og familielivet, reiser, hobbyaktiviteter, scrapbooking, fotografering og ulike fotoprosjekt.

Mitt nettstedFlere av mine innlegg

Gikk du glipp av disse innleggene?

Del på Twitter
Del på Facebook

1 kommentar. » Legg til din også.  • marita
    15. februar, 2011, 20:47

    Supre tips – trygg trafikk app’en skal vertfall lastast ned 🙂

    My recent post Akvariet

    Svar

Legg igjen en kommentar

Leter du etter et sted å laste opp et personlig bilde? Gå til www.gravatar.com for å få din egen gravatar, knyttet til din e-postadresse. Så vil avataren din vises hver gang du kommenterer.CommentLuv badge