De vakreste veggklistremerkene til barnerommet!

Veggdekaler/klistremerker finnes etterhvert i mange norske hjem – og spesielt på barnerom.

Populariteten synes å ha holdt seg lenge, og det er ikke så rart når mangfoldet er så stort (og så er det jo så praktisk og lettvint å bare “skrelle” de av når man ikke gidder se de mere…).

Her er noen nydelige “wallstickers” vi har kommet over i det siste:

 

Hvis du er en smule frankofil er denne veggdekoren perfekt til ditt barneværelse! 😉

Paristic har mange stilige og kunstneriske veggdekaler, og jeg liker veldig godt dette “drømmemotivet” med Paris sin skyline i bakgrunnen.

Jeg kunne i grunn valgt hele veggdekor-kolleksjonen til Belle & Boo da jeg simpelthen elsker den litt retro og detaljerte tegnestilen. I et tappert forsøk på å begrense meg trekker jeg frem denne nydelige cowboy og indianer veggdekalen…

 … samt den vakre Parade veggdekoren som gjør seg særdeles godt over barnesengen!

Om du synes veggdekoren fra Belle & Boo blir “overkill” så finnes det mulighet å kjøpe motivene som posters, notatbok og tape!

 

Hos The Wall Sticker Company kan du kjøpe et produkt som jeg ikke vet om noen fører i Norge – nemlig klistremerketapet!

Det fungerer som en wallsticker, men ser ut som en vanlig tapet. Du kan flytte den rundt som du vil og fjerne den når du vil. Alle vi som har renovert hus vet hva det innebærer å fjerne gammel tapet, så dette føles på mange måter som om mine bønner er hørt… 😉

Denne elefant-veggdekoren er kjempefin og ville gjøre seg godt på et barnerom!

Trær er fint å ha på veggen og dette er en morsom ide! Hos Simple Shapes kan du kjøpe et tre som gir plass til å sette inn hyller. Superkoselig på babyrommet!

41 orchards veggdekor kjennetegnes av en svært enkel og naiv tegnestil. Jeg liker veldig godt denne som inneholder alle favorittdyrene til min yngste sønn! 😉

Har du noen veggklistremerke-favoritter du gjerne vil anbefale oss? 🙂Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Karimette {foreldremanualen}

Karimette er primus motor og gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en skriveglad mamma til to skjønne gutter på 3 og 7 år, samt at hun har en nydelig bonusdatter på 12 år. Karimette interesserer seg for sosiale medier, reising, interiør og oppussing.

Mitt nettstedFlere av mine innlegg

Gikk du glipp av disse innleggene?

Del på Twitter
Del på Facebook

7 kommentarer. » Legg til din også.


Legg igjen et svar

Leter du etter et sted å laste opp et personlig bilde? Gå til www.gravatar.com for å få din egen gravatar, knyttet til din e-postadresse. Så vil avataren din vises hver gang du kommenterer.