Hvor ofte utsetter du deg for parfyme? (+ STOR GIVEAWAY)


|


27. april 2016

sponset innlegg

Slitsomt for allergikere

Dersom du eller barnet ditt har allergi, har du kanskje førstehånds erfaring med hvor belastende bruk av parfyme kan være. Ifølge Nhi.no kan allergikere reagere på parfyme med alt fra eksem, kløe og blemmer til mer livstruende reaksjoner.

– Dette er et reelt problem for mange nordmenn. Parfyme er et unødvendig tilsetningsstoff som ikke har noen funksjon utover å tilføre duft. For egen helses skyld bør man velge parfymefrie produkter i så stor utstrekning som mulig. I tillegg er det klokt fordi parfymen som finnes i mange produkter kan være til sjenanse for andre enn en selv, sier Bo Gleditsch, assisterende generalsekretær i NAAF.

Test din parfymebruk!

For å sette fokus på utfordringer knyttet til unødvendig parfymebruk, arrangerer Neutral kampanjen «Parfymefri hverdag» i hele april. Over hele landet er det større og mindre arrangementer der publikum kan få tips og triks om hvordan de kan redusere sin egen parfymebruk.

Hvor mye parfyme bruker du?  Ta testen på  www.parfymefrihverdag.no !  (alle som tar testen er også med i trekningen av en spa-opplevelse på Farris Bad – les mer om det på Parfymefrihverdag.no)

Vinn et halvt årsforbruk av Neutral vaskemidler

NB! Denne konkurransen er nå avsluttet!

I forbindelse med denne kampanjen har Foreldremanualen fått lov til å gi bort et halvt års forbruk av produkter fra Neutral.

Pakken inneholder:

3 x Roll on Deo

6 x Showergel

6 x Bodylotion

3 x Skyllemiddel

2 x Konsentrert Hvitt vaskepulver

4 x Konsentrert Kulørt vaskepulver

Slik deltar du:

Alt du trenger å gjøre for å delta i denne konkurransen er å skrive en kommentar på dette innlegget. Vinneren vil bli trukket 15. mai. Lykke til! ?

Stikkord: allergi, , , , , parfymefri hverdag

Kategori: Konkurranser / giveaways

Kommentarer (49)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Nann Karin sier:

  Vi har en liten pjokk med eksem og allergi..og vi foreldre arbeider med mennesker.så hos oss er det faktisk ikke parfimebruk i hverdagen. For å ivareta de som ikke tåler det …

  Nann Karin sitt siste blogginnlegg..Å våkne på en god måte

 2. Camilla sier:

  Ingen allergikere i hus, men vi bruker neutral sine produkter likevel. Det kan til tider bli litt vel mye lukt av andre produkter rett og slett. Pluss at det er miljøvennlig og godt for en selv å bruke produktene fra neutral. Veldig fan her:)

 3. Elisabeth H sier:

  Så flott med fokus på dette, og med en konkurranse på toppen! Supert!

 4. kine sier:

  har en mor med mcs så vi må kun bruke midler som ikke det er noe som helst parfyme eller andre lukter i . da hadde dette virkelig vert midt i blinken for oss. vi krysser fingrene ??

 5. Stine R sier:

  Minstemann i huset har atopisk eksem, så dette hadde vært midt i blinken å vunnet ?

 6. Katrine Brevik sier:

  Vi bruker masse Neutral så det hadde passet supert.

 7. Nina Simonsen sier:

  Jeg vil gjerne vinne produkter fra dere ?

 8. Monica sier:

  Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre litt. Dette er en liten ting vi kan gjøre i hverdagen som er bra for oss og miljøet. Kjempefornøyd med produktene!

 9. Ann Cicilie sier:

  Vi bruker en del parfymefrie produkter allerede, bl.a. Vaskemidler og kremer.. Vi har ikke allergi, og det er ikke primært på grunn av fare for allergi, men fordi en del parfymerte produkter rett og slett lukter for sterkt. Derfor setter jeg pris på at det finnes stadig flere parfymefrie produkter. Det hadde vært supert å vinne! ?

 10. Hanna sier:

  Bruker veldig lite parfyme hos oss siden jeg ikke like å bruke det når jeg skal være nær barna (som er så og si hele tiden ? ) eller når jeg er på jobb. Har dessuten sensitive barn, så jeg ønske ikke å kanskje gi de større plager enn de allerede har.

  Hanna sitt siste blogginnlegg..Parfymefri hverdag?

 11. Mona Spaun Hauglie sier:

  Hadde vært fint å få teste da 2 av 3 i familien snart ikke tåler noe av vaskemidler som inneholder parfyme og MI ?

 12. Thao Tran Røvik sier:

  Hadde vært kjekt å vinne! Krysser fingrene og tærne ?

 13. Eirin Crisostomo sier:

  Har selv meget tørr hud og eksem. Bruker produkter som er uten parfyme. Elsker dusjsåpen deres, brukes av hele familien. Hadde vært kjekt å vinne slike gode produkter.

 14. Siri sier:

  Med tre små og to store med sensitiv hud, så hadde dette kommet veldig godt med. Vi bruker bare vaskemiddel og såpe uten parfyme!

 15. anita hveding sier:

  hadde vært flott å få prøvd disse produktene da me har en liten som har alergi uten at me finner ut ka det er for.

 16. Carina Ims sier:

  Vi vil gjerne vinne! ?

 17. Ragni torvanger sier:

  Hadde vore topp med både allergikere og atopisk eksem i familien!

 18. Lillian Grønning sier:

  Vi har høyt forbruk av disse parfymefrie produktene. Så det hadde vært veldig stas hvis vi vant!

 19. Trine sier:

  Ja takk! ?

 20. Stine Marie Øyen sier:

  Dette hadde vært supert å vinne, siden vi har to aktive barnehagejenter og dermed vasker noen maskiner med klær i løpet av ei uke. Med parfymefritt vaskepulver naturligvis, for å skåne huden til de små ?

 21. Ida B sier:

  Hadde vært hyggelig å vine denne:)

  Vi har ikke allergikere i hus, men bruker neutral likevell. Mest fordi mammaen i huset (meg) ikke liker at det lukter annet enn rent av klærne etter vask ?

 22. Theresa Gäfvert sier:

  Far og datter i huset har atopisk eksem, og vi bruker kun parfymefritt vaskemiddel, såpe osv. Hadde vært gull å vinne! ?

 23. Anne Cecilie sier:

  Ja takk, jeg vil gjerne vinne! Ingen med allergier hos oss, men litt følsom hud har vi alle sammen. Og med en helt nyfødt i hus hadde det vært flott å vinne denne premien, for å gi han og resten av familien trygge og gode vaskemidler ?

 24. Margrete sier:

  Jippi!

 25. Monica K sier:

  Veldig fornøyd med neutral-produktene vi har prøvd så langt. Tester gjerne flere ?

 26. Ragnhild sier:

  Vi brukar konsekvent parfymefrie og allergivenlege vaskemidler og hudpleieprodukt i huset ?? Eg har både astma, allergi og eksem, ein mann med allergi, ei dotter med atopisk eksem og ein son som førebels berre har nøtteallergi! ? Vi hadde digga å vore så heldige om vi hadde vunne eit halvt års forbruk av produkt frå Neutral! ??

 27. Kajsa Høiland sier:

  Det hadde vært en stor og god ting; vinne noe så fint for hverdagen ?

 28. Stine sier:

  Dette hadde vert en super premie for oss med to små tvillinger og en 7åring?

  Stine ?

 29. Julie sier:

  Dette er det eneste som gjelder for meg i hverdagen! Har mange ulike allergier og eksem,og da er det så bra med produkter som er milde og gode ?

 30. Alette sier:

  Bruker neutral vaskepulver frå før, om det er parfyme i vaskepulveret , nys og nys eg når eg henge opp klær ??

  Har ikkje prøvd andre produkt, så det hadde vore veldig kjekt å vinne!

  Saknar forresten parfymefri ullvask i daglegvarebutikkane….

 31. Monica sier:

  Dette hadde vært en fin anledning til å teste ut Neutral sine produkter. Vi har en gutt på 5 år som har sensitiv hud, og som sikkert ville nyte godt av det ?

 32. Gunn Kari sier:

  Jenta vår har eksem og nautral er eneste vaske og skyllemiddel som hun bruker som ikke klør.. Hadde vært kjekt og vinne dette ?

 33. Veronika sier:

  Jeg har eksem og tørr hud. Det er kjempe kjekt med parfymefrie produkter

 34. Margrethe sier:

  Jeg vil gjerne vinne produkter fra Neutral:)

 35. MarenB sier:

  Jeg har mye atopisk eksem, og bruker så ofte jeg kan parfymefrie produkter slik at det ikke vil blusse opp. Disse er en favoritt som hadde hjulpet til masse på å fylle opp hjemme, der disse går fort unna ?

 36. MarenB sier:

  Jeg har mye atopisk eksem, og bruker så ofte jeg kan parfymefrie produkter slik at det ikke vil blusse opp. Disse er en favoritt som hadde hjulpet til masse på å fylle opp hjemme, der disse går fort unna! ?

 37. Ine sier:

  Bruker neutral roll on allerede. Venter en liten en i juli og tenker det hadde vært perfekt å vunnet neutralprodukter til alt skal vaskes til lillemann:)

 38. Ine sier:

  Så bra kampanje! Vi bruker kun parfymefritt her i huset og tror det er viktig med bevisstgjøring! Samt viktig med tilgjengelige parfymefrie produkter, som Neutral ?

 39. Karimette Moe sier:

  For en super giveaway! Vi er veldig bevisste på dette, særlig siden tvillingene våre er plaget med atopisk eksem.

  Ha en nydelig kveld!

  Karimette

 40. Camilla Iversen sier:

  Her er det flere i husholdningen som har sensitiv hud og allergier, så denne premien hadde vært helt fantastisk ?

  Ha en fin sommer!

 41. Pia sier:

  Det hadde vært supert å vinne, her er vi tre med parfyme allergi

 42. Rannveig Kh sier:

  Kommer fra en familie med sensitiv hud, så prøver å holde oss unna parfymerte produkter ? foretrekker dette ikke bare pga sensitiv hus, men fordi jeg foretrekker produkter som ikke har sterk lukt ?

 43. Lise Mette S sier:

  Ja takk! Det hadde vært supert å vinne. Vi prøver å bruke mest mulig av parfymefri vaskemidler og hudpleier produkter her da jeg reager veldig på alt med parfyme og sterke lukter. Det verste synes jeg er å gå inn i butikker de har tent duftlys. Da får jeg vondt i hode og tett i nesa med engang. Det er noe som burde blitt satt mer fokus på i tillegg til parfyme bruk.

 44. Joan Sigrun Nygard sier:

  Vi er en familie på 5. 2 foreldre, en 18-åring, en 13 åring og lille Jakob på 3 år. Alle vi store tåler det meste, men minstemann får lett eksem. Vi 4 store må endre oss for minstemann, men dåtlige vaner sitter langt inne..Denne premien hadde gitt oss god drahjelp!

 45. Cathrine sier:

  Her er vi stor tilhenger av Neutral sine produkter da minsten har atopisk eksem. Gode produkter! ?

 46. Ingerid sier:

  Vår gutt har sterk atopisk eksem. Vi unngår parfyme i vaskemiddel og skyllemiddel. I skrivende stund er han på behandlingsreise for eksemet sitt. Tenk å kunne vinne dette… Det ville vært et supert bidrag til vår hverdag.

 47. Cilje sier:

  Med 3 atopikerbarn bruker vi mye av neutral sine produkter, så dette hadde vært en super pakke og vinne ????

 48. anette sier:

  JA TAKK ?