Inspirasjon barnerom


|


14. oktober 2012

Samler alt på Pinterest

Jeg henger mye på Pinterest om dagen. Det er en nettside som fungerer som et stort brett med forskjellige oppslagstavler. På de forskjellige oppslagstavler har jeg forskjellige temaer som for eksempel oppskrifter, interiør, hobbyprosjekter osv.

Tidligere lagret jeg alle smarte tips jeg fant på nettet under Bookmarks på datan, men til slutt så svømte det over der og ble veldig uoversiktelig. Så utrolig glad for at jeg oppdaget Pinterest og mulighetene der.

Enkelt å bruke

Du kan enkelt bli medlem ved å gå inn på Pinterest og klikke på at du ønsker å bli med. Du legger igjen mailadressen din og de kontakter deg innen en dag. Du kan velge om du vil gå inn via Facebook eller via passord.

I begynnelsen fikk Pinterest litt pes for at de ikke krediterte orginalsiden man pinnet fra. Hvis du fant linken via noen som hadde funnet den via noen. Nå er dette i orden, og orginalsiden blir kreditert.

På Pinterest kan du også følge andre som pinner ting du liker. Hvis du er innom blogger, så kan du se i sidefeltet om de har et Pinterestikon. Klikk på det og se hvilken inspirasjon de har samlet. Kanskje finner du noe som du vil ta med deg videre.

Rom for større barn

Idag har jeg lyst til å dele inspirasjon barnerom med dere. Håper du finner noe du liker her.

Jeg har samlet mest inspirasjon til litt større barn, for ungene mine er 7 og 9 år. Synes det florerer med bilder på nettet av barnerom til de aller minste. Det er jo naturlig for mange mammaer starter jo å blogge i mammapermisjonen sin og får mindre tid til det etterhvert som ungene vokser til.

via

via

via

via

via

via

Stikk innom Pinterest hvis du vil se flere av barnerommene som jeg har lagret der. Vi bygger hus nå, og jeg pinner mye fra blogger som inspirerer meg. Ting jeg kan hente frem senere når vi kommer lengre i byggeprosjektet vårt.

Bruker du Pinterest? Legg gjerne igjen en kommentar med link til dine brett, slik at vi kan “oppdage” deg! ?

Stikkord: , , , , , , Pinterest

Kategori: Familiehjem, Hjemme hos barn

Kommentarer (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. wendysinfamilie sier:

  Så flott inspirasjon, jepp er på pinterest ikke den flinkeste til å bruke brettet ennå men jeg kommer meg ?

  Er der under wendysinfamilie

  My recent post Med huset fult av sykdom ble det en slack sunday ! Med hekling, crochet

 2. hobbyvimsa sier:

  http://pinterest.com/hobbyvimsa/

  Her er mitt brett,elsker pinterest og er vel der

  inne litt for mye:)

  Klem Berit

  My recent post