Lyst og fargerikt gutterom


Toril {foreldremanualen} |


25. april 2011


| 2 Kommentarer

Bloggen Interiør drops skrives av Ida, og hun har latt oss få vise frem det nyoppussede rommet til sønnen hennes Noah som snart er 5 år. Fargerikt og fint med personlig preg!

Sengen og nattbordet er funnet på Finn, og er malt hvitt. Nattbordet har også blitt tapetsert med litt tapetrester de har brukt på veggen. Det nydelige sengeteppet er det bestemoren til Noah som har strikket. Den gulmalte settekassen er fra Søstrene Grene. Den har blitt pimpet opp med diverse tapetrester og bilder fra gamle bøker.

Den populære tapeten “Rush Hour” fra Ferm Living er kjempetøff . Hyllene skal være å få kjøpt hos Søstrene Grene. Den gamle kisten TV’n står på er fra Idas oldeforeldre og brukes også til å oppbevare togbanen. “Trofast” lekeoppbevaring med plastkasser kjenner vi fra Ikea.

Fiskebolleboksen har fått stilig papir fra Blafre og magnettavlen er fra Ikea.

Har du et rom du vil vise frem? Gjerne tenåringsrom! Send oss en mail da vel :-)Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Toril {foreldremanualen}

Toril er gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en travel mamma til tre små barn – to jenter og en liten gutt. Toril elsker å reise, se film, være med barna sine, gå på kafe, ligge på sofaen, spille fotball, bade i sjøen, spille TP, drikke vin på balkongen og andre små og store gleder i hverdagen.

Mine innleggMitt nettsted

Stikkord: Gjør det selv, ,

Kategori: Hjemme hos barn

Kommentarer (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Irene sier:

    Kjempe stilig rom :D

  2. wendysinfamilie sier:

    Så flott det var, mange flotte tips til oss som har i tankene å pusse opp barnerommet..

    Her må bare gangen bli ferdig først :-) )

    My recent post Byggmester Dylan !! Video !!

Legg igjen en kommentar


CommentLuv badge