Smart hjemmelaget lekebord / Ikea-hack

Jeg har lyst til å lage et lite lekebord til minstemanns rom, og i min søken etter inspirasjon kom jeg over dette veldig stilige lekebordet laget av Berit som skriver bloggen “Gøy på landet“.

Dette er en ekte “Ikea-hack“, fordi utgangspunktet var et smart salongbord fra Ikea som man kan åpne opp og oppbevare ting i.

Da familien skulle kvitte seg med bordet, innså Berit at det egnet seg supert til oppbevaring av Duplo! Bordet er i akkurat passe høyde for de små og har plass til massevis av leketøy.

 

På den ene siden av bordplaten har de skrudd fast en Duploplate og på den andre har de malt en liten bilbane. På siden av bordet festet de en gjennomsiktig plexi-boks fra Ikea, som er fin til oppbevaring av småbiler.

Har du laget noe smart til barna? Legg igjen en kommentar eller tips oss!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Karimette {foreldremanualen}

Karimette er primus motor og gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en skriveglad mamma til to skjønne gutter på 3 og 8 år, samt at hun har en nydelig bonusdatter på 12 år. Karimette interesserer seg for sosiale medier, reising, interiør og oppussing.

Mitt nettstedFlere av mine innlegg

Gikk du glipp av disse innleggene?

Del på Twitter
Del på Facebook

4 kommentarer. » Legg til din også. • Janet
  2. mars, 2012, 09:09

  Utrolig smart! Jeg har lenge vært på jakt etter noe lignende, eller har prøvd å komme på en god idè, og så plutselig dukker dette opp. Thanks!

  Svar


 • Nina
  2. mars, 2012, 11:06

  Smart 🙂

  My recent post …så var det fredag!

  Svar


 • Irene
  3. mars, 2012, 12:45

  Stilig.

  Liker godt det som dere har skrevet om tidligere jeg : http://www.foreldremanualen.no/2010/11/lag-et-ege…

  Tror jeg ville laget det slik a man kunne snu plata å hatt legoplater på ene siden og bilbane på den andre.

  My recent post Nesten ferdig Kosinus kostyme

  Svar


  • Karimette
   4. mars, 2012, 10:54

   Ja det er også utrolig smart Irene! Har lyst til å lage noe sånt, men klør meg litt i hodet når det gjelder å gjøre det så lett som mulig (både for meg selv og brukeren). 🙂

   Svar

Legg igjen en kommentar

Leter du etter et sted å laste opp et personlig bilde? Gå til www.gravatar.com for å få din egen gravatar, knyttet til din e-postadresse. Så vil avataren din vises hver gang du kommenterer.CommentLuv badge