1. april: Måter å lure ungene på


|


30. mars 2014

Nå er det bare et par dager igjen til familien kan terrorisere hverandre med “Aprilsnarr!”. Det vil si; i vår familie er det stort sett ungene som er utspekulerte mot meg. Fantasiløs og kjedelig som jeg har blitt, har jeg latt dette pågå i årevis. Men nå er det slutt! I år skal mor i huset overraske alle… (mohaaahaahaa!)

Farg melken blå

Kids Activities blog har mange gode “pranks” på siden sin. De tipser blant annet om at du kan snu alt interiør opp ned i løpet av natten – alt fra fotografier til leker og møbler. Høres ut som mye jobb!

En litt mer gjennomførbar prank, er å farge melka blå (upasteurisert er best). Fungerer nok best på større barn som er vant til å helle melk fra melkekartongen selv. Her er det bare å gå til innkjøp av konditorfarge!

La barna bytte seng i løpet av natten

Har du unger som sover som steiner? Da kan du forvirre dem skikkelig med å la dem bytte seng med hverandre på natten. Jeg hadde nok ikke gjort det på de aller minste barna, da det kanskje er en smule slemt? Et snillere alternativ kan være å snu dem slik at de ligger med hodet der beina skal være (en del unger vil nok ikke reagere spesielt på det, da det er helt dagligdags for dem å bevege seg mye om natta..).

Sprut “ketchup”

Å liksom sprute ketchup på andre er gøy! Denne videoen viser hvor enkelt det er å gjøre i stand denne spøken. Alt du trenger er en tom ketchupflaske og rød ulltråd (eventuelt noen kuler som de har brukt her).

Fyll et rom med ballonger

Dette passer bra dersom dere har et mindre rom (som et toalett) som ungene bruker hver morgen. Fyll rommet med ballonger og fryd deg over reaksjonene barnet ditt viser når de rusler trøtte inn. (men husk at du har gjort det, slik at denne trøtte personen ikke blir deg…!).

Fyll skoa med toalettpapir

Putt toalettpapir fremst i skoen til barnet ditt og se på med forundring mens han/hun forsøker å finne ut hvorfor skoen plutselig ikke passer. Kanskje føttene på magisk vis har vokst flere centimeter i løpet av natten?

Har du flere gode aprilspøker? Del dem gjerne med oss! ?

Stikkord: , , første april, spøk,

Kategori: Humor

Kommentarer (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Jannicke sier:

   haha! Morsomme ting ?
   Kan hende de prøves ut, min sover ikke som en stein, så her må man trå varsomt! Ballongtrikset kan kanskje prøves ut;)

   Ha en fin dag!
   Jannicke sitt siste blogginnlegg..KREATIVITET

  1. Oliver er nok i minste laget til å bli lurt enda. Jeg er egentlig ingen fan av å “lure” ungene sine, men den fargede melken var jo litt morsom.
   Julie og lille Oliver sitt siste blogginnlegg..Lettere ostekake med kesam