17. mai klær: Vakre bunader til barn


|


19. april 2012


| 2 Kommentarer

{sponset omtale}

Er det flere enn meg som har begynt å tenke på 17. mai klær til de små?  ?

.

1. Bunad med broderte blomster   2. Nydelig rød overdel i ull   3. Svart cape i ull        4. Babybunad i str 50 (!) til 74

Stort utvalg!

Nettbutikken Knerten & Karoline er et smart utgangspunkt for deg som ønsker å kjøpe de vakre og populære barnebunadene fra Name It.

Knerten & Karoline fører et godt utvalg av de forskjellige plaggene, noe som gjør at du kan enkelt kan sette sammen den bunaden som passer ditt barn best!

.

 

5. Nydelig og smart bunadsskjorte / body    6. Guttebunad fra str 50 til 74     7. Guttebunad (selebukse og vest) for de større gutta (finnes også i blå)   8. Flott bunadsjakke i ull

 

P.S: Bli medlem i Club Knerten & Karoline og få 25% rabatt på klærne du handler til ordinær pris! Medlemskapet koster kr 300,- og da får du 25% fast rabatt på alt du handler ut året.

 

Stikkord: , Barnetøy, Bunad, Festklær, , Knerten og karoline

Kategori: 17. mai, Barneklær

Kommentarer (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Syerske sier:

  Dette er festdrakter – ikke bunader…

 2. wendysinfamilie sier:

  Til syerske over her, herremin er det så farlig da, de aller fleste sier bunad til barnedraktene er det vi kjenner det som ..

  Uansett…

  Jeg håper her at bunaden passer til denne 17 mai så kan vi kjøpe en ny og større størrelse på salg he he kan spare mange lapper på det for er ikke billige disse heller ?

  My recent post Rommet til Dylan med nye møbler !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


CommentLuv badge