4 bøker om bæsj!


|


14. februar 2009


| 5 Kommentarer

Kan bøker om bæsj være pedagogisk riktige?! Ikke vet vi, men de kan være ganske morsomme både for foreldre og barn – og det synes vi er viktig når man skal lese for ungene!

Her er fire flotte bøker om…hm.. ja du vet… dritt:

 1. “Den lille muldvarpen som ville vite hvem som hadde bæsjet på hodet hans” er vel det nærmeste vi kommer en klassiker når det gjelder denne type bøker! Boken handler om en muldvarp som får en bæsj i hodet akkurat i det han stikker hodet opp av jorda. Han bestemmer seg for å finne ut hvem som har gjort det. En enkel og fin bok som passer for barn i alderen 3-5 år.
 2. “Bæsj” er den fengende tittelen på boka som handler om en kanin som bare vil si en ting, nettopp – bæsj! Veldig morsom for de minste barna, i alder 0-5 år.
 3. “Bæsjeboka” er av den mer forklarende typen når det gjelder temaet kabel legging. Her får man vite mer om hvordan bæsjen ser ut, hvor den havner etter at vi har vært på do og hva noen bruker den til. Passer for unger i alderen 3-5 år.
 4. “Doboka” er en bok for de litt større barna, i alder 6-9 år – men denne boka tror vi kanskje mange voksne også kan lære litt av! Her får vi nemlig svar på de merkeligste spørsmål som hvordan astronauter gjør det, og hva slags do folk brukte i vikingtida. Denne boka burde være ett fast innslag på veslehuset i ethvert norskt hjem! ;-)Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Karimette Halvorsen

Karimette er “primus motor” og gründer av Foreldremanualen.no, og jobber frilans som journalist og tekstforfatter. Karimette er mamma til to gutter på 5 og 10 år, samt at hun har en bonusdatter på 14 år.

Mine innleggMitt nettsted

Følg meg:
FacebookPinterestGoogle Plus

Stikkord: ,

Kategori: Barnebok, Gavetips

Kommentarer (5)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Bibb sier:

  Sto å leste bæsjeboka i bokhandleren. Holdt på å le meg i hjel! Men det er en del sære forslag til hva man kan gjøre med bæsj. Synes det er litt rart å foreslå at barna skal kle seg nakne, og hoppe opp og ned i senga mens de fiser…

 2. Gry Hege sier:

  Artig innlegg…..
  Alle disse bøkene har vi vært innom da Kevin var i sin do og bæsj fase. Og de er jo faktisk veldig gøy å lese. Men vi er nå heldigvis over den fasen nå….nå er det vampyrer som er spennende.
  Skal en tur på biblioteket i dag før vi har en utedag med bål og grilling. Det erer et fantastisk flott vær ute i dag med sol og klar blå himmel :)

  Ønsker dere en riktig god helg :)

 3. Susanne sier:

  Muldvarp-boka er helt fantastisk herlig:)

 4. Sivs hus sier:

  Hei, Ja da skal jeg informere min datter på 4:-) Happy Valentine fra Siv

 5. Karimette sier:

  Bibb: uffda, å hoppe naken i senga mens man fiser er vel noe de burde vente med til de blir voksne.. knis… ;-)

  Gry Hege: som du kanskje skjønner er forfatterinnen av dette innlegget fremdeles ikke kommet over den fasen! ;-)

  God helg til alle sammen (takk for nok en superkoselig kommentar, Siv!!)

Legg igjen en kommentar


CommentLuv badge