4 temabursdager du ikke hadde tenkt på!

En pingles dagbok bursdag

Bursdagstema inspirert av populær barnebok. Foto: Catchmyparty.com

1. En pingles dagbok – bursdag

Om du har et barn i småskolen, har du sikkert hørt om den bestselgende bokserien “En pingles dagbok” skrevet av Jeff Kinnley. Min ni år gamle gutt elsker serien, og hadde nok helt sikkert blitt ekstatisk over å få en bursdag i dette temaet.

Denne mammaen i Australia lagde nettopp en slik bursdag til sønnen sin, og flere foto fra bursdagen kan du se her.

Popcorn i alle regnbuens farger. Foto: Homemade by Jill

2. Regnbue-fest

Å arrangere en regnbuefest er en gylden anledning til å gå fullstendig bananas med farger. Fargespekteret kan jo brukes på kaker, gele, smågodt, bannere, kostymer, og mye mer.

Og for å beskrive det med en av de mest brukte interør-klisjéene i norske interiørmagasiner, så er jo fargene slik en flott kontrast til de hvite veggene vi alle har i hjemmene våre…

.

Lekker pynt for Bananer i pysjamas festen. Foto: Catch my party/ Kidspot.com

3. Bananer i pysjamas bursdag

Denne idéen kommer fra min fireårige sønn som har besluttet at Bananer i Pysjamas skal være temaet for årets barnebursdag. Stikkord her blir å pynte i fargene gult, hvitt og blått, stripete duk og bananer dyppet i sjokolade med strø.

Mer inspirasjon finner du her.

.

Gruffalo barnebursdag mat muffins kake

Rikholdig matbord på Gruffalo-festen! Foto: Chili og kjærleik

4. Gruffalo barnebursdag

Sønnen til bloggeren bak bloggen “Chili og kjærleik” hadde lenge ønsket seg Gruffalo-barnebursdag, og fikk ønsket sitt oppfylt da han skulle feire treårsdagen sin. På menyen stod det både ugle med krem, grillet rev og knoklete knær.

Se alle bildene fra den fantasifulle festen her.

.

Flere temafester:

 

Stikkord: Bananer i pysjamas, , Barnefest, Bursdagsdekorasjon, Bursdagsfest, Bursdagsgodt, , , En pingles dagbok, , Gruffalo, Guttebursdag, jentebursdag, Regnbuefest,

Kategori: Bursdagsmat, Bursdagsmoro

Legg igjen en kommentar






CommentLuv badge