5 fine IKEA hacks for barn

En vellykket Ikea-hack behøver ikke være en total forandring av Ikeas møbelpakker. Det kan også være en lett oppgradering gjennom å male, sette på folie eller nye knotter. Her er noen av de beste Ikea hackene for barn som jeg har kommet over i det siste!

Lekekjøkken av Bekväm trappestol

En av de mest praktiske produksjonene IKEA har laget de siste årene, er denne krakken / trappestolen som de har døpt Bekväm. Hva som er så komfortabelt med den vet jeg ikke, men jeg vet at den er en gjenganger hos mange IKEA-hackere.

Du kan for eksempel lage et slikt lite lekekjøkken. Foto: Mommo Design

ikea hack kommode

Frisk opp Malm-kommoden

Kommoden Malm er med sitt nokså kjedelige utseende også et fint utgangspunkt for deg som liker å sette ditt eget preg på møblene.  Her er to kommode-makeovers som jeg liker veldig godt.

Den rosa kommoden er laget av the80sme og jeg synes den virkelig stråler åttitalls-sjarm med sine håndtak av turkise perler.

ikea hack kommode blå

Den andre IKEA kommoden har fått en fin makeover i form av tre forskjellige blånyanser og nye knotter. Kommoden er dekorert av svenske Margareta som skriver bloggen Pysseldrömmar.

ikea hack lack hylle lekekjøkken barnerom

Lekekjøkken av Lack-hylle

At det enkle ofte er det beste, beviser Svenngården med denne genialt enkle hacken av en IKEA Lack-vegghylle. Dette er et fint og lite lekekjøkken som tar liten plass på barnerommet.

Ny pynt på IKEA lampe

Ikeas taklampe Maskros er også et godt utgangspunkt for hackere. Danske @eddieduckling har heklet mange små blomster som hun har pyntet lampen med.

Flere fine IKEA hacks for barnerommet:

 

Stikkord: , , , , , , kommoder, , ,

Kategori: Hobby / DIY, Interiør, Leker

Kommentarer (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Hild Frøya sier:

    Elsker.. Her fant jeg mye tips..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


CommentLuv badge