5 fine matbokser under hundrelappen


|


18. august 2015

Synes du barnehage- eller skolestarten begynner å bli vel kostbar? Mange foreldre føler seg presset til å kjøpe alt fra nye sekker til pennalhus og viskelær. Mye er sikkert helt unødvendig, men enkelte ting er det jo slik at man bare erstatte.

Heldigvis finnes det billige alternativ – man må bare lete litt for å finne dem. Her har du derfor mine tips til fem fine matbokser som koster under ett hundre kroner! ?

 TIPS TIL SUNNE MATPAKKER? Her er maten som frister kresne ganer!

billige matbokser fra compleat barn under ett hundre kroner

1. Matboks i silikon

Denne matboksen fra Compleat passer veldig bra for litt eldre barn som gjerne ønsker seg en mer nøytral matboks. Matboksen er laget i 100% næringsmiddelgodkjent silikon og er helt uten BPA.

Det kjekke med denne er at den kan vaskes i oppvaskmaskinen og at den tar liten plass når den er tom og sammenrullet.

LES OGSÅ: Test av Compleat matbokser

Pris kr 79,- hos Lekmer.no

 

2. Billig matboks med flere rom

Om du liker å sende med små snacksbiter som gulrøtter eller cherrytomater, er det veldig praktisk å kunne ha flere rom i matboksen.

Det finnes mange fancy og forholdsvis kostbare varianter på markedet, men matboksen Snack Attack Duo er et rimeligere alternativ. Boksen har tre adskilte rom og kommer i tre forskjellige farger.

Pris kr 99,- hos Going.no

billig matboks fra nille med skrift på barn

3. Matboks med tekst

Her er enda en matboks som jeg tenker mange litt større barn vil like. En enkel og grei matboks i plast, som ikke koster flesk. Et lite aber at den gjerne skulle ha vært litt bredere, slik at man får plass til yoghurt og lignende.

Pris kr 39.90 hos Nille  (Disse matboksene har Nille kampanjepris på akkurat nå slik at prisen er kr 24,-)

LES OGSÅ: Matbokser som holder maten kald

billig matboks med håndtak sne design

4. Matboks i metall med håndtak

Metallmatbokser med håndtak har vært veldig populært de siste årene, og da er det ikke så rart at det ikke finnes så mange under hundrelappen.

Denne kjempefine og norskdesignede matboksen (fra Sne Design) er derimot et unntak da den akkurat nå er på tilbud både hos Lekmer og hos Jollyroom. Finnes med flere forskjellige motiv.

Pris kr 95,- hos Jollyroom.no

billig matboks med stjerner i plast

5. Enkle matbokser i plast

Disse søte matboksene fra Kids Concept er i plast og lukkes med en hvit spenne. Av erfaring kan slike spenner variere en del i holdbarhet, men matboksen har i alle fall en veldig hyggelig pris.

Pris kr 69,- hos Lekmer.no

LES OGSÅ: Sjekk hva barna spiser i skolelunchen verden over

Stikkord: , , , , , ,

Kategori: Snacks / matpakketips, Utstyr

Kommentarer er stengt.