5 mamma favoritter: Tibarnsmamma Tina!

Noen av dere følger kanskje med på Familjen Annorlunda som går på TV4 hver mandag (kl 20:00). Vår favorittmamma i dokumentarserien er Tina Johansson, som bor sammen med mann og ti barn i Älvdalen i Sverige.

Tina forteller at ungene synes det er kult å se seg selv på tv, litt pinlig innimellom – men mest gøy. Vi spurte henne også om hva hennes fem favoritter er, og ikke overraskende er også hun stor tilhenger av svenske klassikere.

Favoritt barnebok: Ronja Røverdatter

Favoritt barnefilm: Ronja Røverdatter. Grunnen til at jeg liker Ronja så godt, er nok at hun er litt lik meg! :-P

Favoritt barnemusikk: Astrid Lindgrens sanger fra filmene

Favoritt ferie med familien: Utenlandsferie til Tyrkia eller Mellbystrand på vestkysten av Sverige. Vi reiste til Tyrkia med hele familien i oktober i fjor. Avsnitt 9 og 10 ble spilt inn der, så det får dere se på tv…

Favoritt søndagsaktivitet: Vinterstid liker jeg å stå slalom sammen med familien. Da pakker vi oss inn i to biler med alt utstyr og reiser til Wasabacken her i Älvdalen. Noen ganger har vi med oss mat som vi spiser i bakken, mens andre ganger spiser vi i restauranten. Vi bruker gjerne 3-4 timer i bakken, og alle bortsett fra de tre minste er med (de pleier å være hos farmor og farfar).

På sommeren liker vi best å være på stranden. Da pakker vi en kurv full av god mat som salat, muffins, brødskiver, kaker, boller og masse saft. Så lager vi strandcamp med to strandtelt hvor vi har alle sakene våre, og så spiser vi og soler oss i mange timer før vi reiser hjem igjen og griller på kveldstid.

Tusen takk for at du tok deg tid til å svare på spørsmålene våre Tina. Og dere andre; ikke glem Familjen Annorlunda på tv4 i kveld! :-)

Stikkord: 5 favoritter,

Kategori: Kjendisforeldre, TV-program, Utrolige familier

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Karimette (Hvit Romantikk) sier:

  Oi ! Vi har 5 barn vi, og det er jo ganske mange det også. Men 10 barn da gitt, all ære til henne ! ♥ Høres jo ut som om hun er en fantastisk mamma, og at familien takler bra at de er så mange.

  Dumt jeg ikke har tv 4 da…

 2. Karimette {foreldremanualen} sier:

  Hei Karimette! :-)
  Det går an å se episoder på tv4s nettsider. :-)

 3. pippilotta sier:

  Hei!
  Wow meget imponerende dette må jeg si!
  Satt å leste gjennom litt gamle innlegg hos meg, og så pluttselig en kommentar fra dere der dere lurte på om å få bruke et bilde fra bloggen min med daimiskaka. Beklager at jeg ikke har svart dere, men det er ikke for å være uhøflig, har bare ikke sett denne kommentaren:/
  Så selfølgelig kan dere bruke bilde om dere vil:))

  Ha en fin dag videre:)