5 smarte mammatips


|


25. april 2014


| 1 Kommentar

Gode mammatips gjør hverdagen enklere og morsommere for hele familien. Her er noen som har blitt delt med oss på Instagram i det siste.

1. Husarbeid for datatid

Å la ungene tjene opp datatid i steden for lommepenger er et tips som ble delt med oss av Lottemora (Instagram). Tømme oppvaskmaskinen gir 15 minutter datatid, støvsuging gir 30 minutter o.s.v.

Genialt fordi ungene (eventuelt partneren? he he) rydder og man eliminerer diskusjoner rundt datatidsbruk! ?

2. Gjenbruk av drikkeyoghurt-flasker

En annen dame som deler mange kreative idéer på Instagram er Creative By Helena (Instagram). I forbindelse med påsken er det mange barn som har sådd karse og vi falt virkelig for denne morsomme varianten. Få i barna grønt for helsens skyld.

Helena tipser om at disse drikkeyoghurt-flaskene også kan brukes som blyantholdere eller badeleke. Smart!

3. Bordkort av dorullpapp

Planlegger du barnebursdag? Doruller er muligens ikke det første du tenker på når du skal dekorere bordet..  ? Men som du ser, kan det gjøres veldig fint.

Tipset kommer fra @gnidyret som har klippet kroneform på rullene og malt i glade farger. Enkelt og fint!

4. Sjokolade-popcorn

Mittalterego er en annen dame som deler sine mange kreative krumspring på Instagram. Her har hun tipset om noe som kan bli en vinner på lørdag; Selvlaget sjokolade-popcorn, som visstnok smaker litt som Smash.

Popp popcornet, smelt sjokolade som du blander inn med popcornet etterpå og la det stivne. Med litt mørk sjokolade, så blir jo dette nesten sunt! ?

5. “Oppoverdrops”

Til slutt et tips for dere som ennå ikke er ferdig med skisesongen, eller som bare liker å gå lange turer med ungene. Utetid (Instagram) har som mål å gå 100 turer med ungene i år, og da sier det seg selv at det noen ganger kan bli manko på motivasjon hos familiens minste (og kanskje også de store?). Spesielt når man kommer til de lange, tunge bakkene som aldri tar slutt.

Løsning? “Oppoverdrops” selvfølgelig! ?

 Er du på Instagram? Følg oss på @foreldremanualen Tagger du bildene dine med #Foreldremanualen så deler vi dem på Instagram eller på blogg.

Stikkord: , Bordkort, , , Lørdagsgodt,

Kategori: Aktiv familie, Bursdagsmoro, Gjenbruk, Snacks / matpakketips