5 ting vi liker akkurat nå!

1. Storesøsken som lager babygym til småsøsken!

2. Tips til gode apper for små barn!

3. Mange morsomme vinteraktiviteter for familien som koster under kr 50,-

4. Å puste med magen!

5. Strengere straffer for handlevogn-uhygiene! ;-)

.

Om å tipse om innlegg  og Mammablogg Awards

Jeg fikk et spørsmål fra en av våre lesere angående “5 ting vi liker akkurat nå” artiklene. Vedkommende lurer på om man kan få være med her om man tipser oss om sine blogg-poster og om det er større sjanse for å bli plukket ut om man pinger innleggene sine.

Svaret på begge spørsmålene er ja! Det finnes nå så utrolig mange gode mammablogger der ute, at det er nesten umulig å kunne være oppdatert på alle til en hver tid. Et skikkelig luksusproblem med andre ord! :-)

Og apropos gode mammablogger – årets Mammablogg Awards er som dere sikkert vet i gang, og reaksjonene har som vanlig ikke latt vente på seg. Enkelte mener det skulle vært mange flere nye blogger på listen og andre savner de gode gamle store bloggene som ikke kom med denne gangen.

Hovedmålet vårt har alltid vært å skape mer oppmerksomhet rundt foreldreblogger, og forhåpentligvis la andre få oppdage hvor mange gode det finnes. Når det gjelder kategorien Årets Mammablogg var det lettere tidligere, fordi det var bare noen få store mammablogger å velge mellom. Nå har det derimot kommet mange mammablogger på topplistene, og det har derfor blitt vanskeligere å plukke ut finalister. Så akkurat denne kategorien kommer vi nok til å gjøre endringer på neste år.

Og når det er sagt, vil jeg gjerne si tusen takk for at dere gir oss tilbakemeldinger! Dere bidrar til at vi kan få til en enda bedre og rettferdig avstemming neste år – som blir et jubileumsår da vi har hatt kåring i hele fem år – tenk på det!. Uansett – glem ikke  å stemme frem dine favoritter, det er tross alt dere som bestemmer til syvende og sist.

God helg! :-)Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Karimette {foreldremanualen}

Karimette er primus motor og gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en skriveglad mamma til to skjønne gutter på 5 og 9 år, samt at hun har en nydelig bonusdatter på 14 år. Karimette interesserer seg for sosiale medier, reising, interiør og oppussing.

Mine innleggMitt nettsted

Følg meg:
FacebookPinterest

Stikkord: , Apper for barn, , Babygym, Barne app, Debatt, , , , , , , , , Vinteraktiviteter

Kategori: 5 ting vi liker, Blogganbefalinger

Kommentarer (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Diaperdivadiary sier:

    Tusen takk kjære Foreldremanualen, for at dere liker "Strengere straffer for handlevogn-uhygiene" ;-)

    Det er en ære å bli tatt med på den listen! :-)

    My recent post JANTELOVEN, TA DEG EN BOLLE!

Legg igjen en kommentar


CommentLuv badge