5 ting vi liker akkurat nå


|


18. desember 2015


| 0 Kommentarer

Jepp, du leste riktig! :-) Jeg har fått mange tilbakemeldinger på at dere har savnet 5 ting vi liker akkurat nå, innleggene hvor jeg tipser om stort og smått fra det store internettet. Her kommer derfor et splitter nytt innlegg – enjoy!

1. Instagram ektemenn

Har du fått med deg Instagram Husband”? Folka bak YouTube-filmen ønsker å nå ut til alle pårørende av Instagramavhengige, for å forsikre dem om at de ikke er alene.

Som det så vakkert blir sagt i filmen: – Behind every cute girl on Instagram is a guy like me, and a brick wall!

juleverksted

Noe av det vi har gjort sammen på juleverksted i år

2. Juleverksted

I stedet for å bruke mange tusen kroner på gaver til barna dine i år – ta deg heller litt fri for å være sammen med dem! Eksperter på barneoppdragelse sier det igjen og igjen; det barna ønsker seg aller mest er å være sammen med og bli sett av foreldrene sine.

Mitt beste tips er at man gjør noe kreativt sammen og i min familie kjører vi mange runder med juleverksted frem mot jul hvor vi baker, lager julepynt og julegaver.

På Instagram og Pinterest florerer det med tips til pynt dere kan lage av ting du allerede har hjemme. Noen av disse tipsene har jeg samlet i denne artikkelen hos Mammanett.no: Juleverksted- 16 tips til ting dere kan lage

SE OGSÅ: Slik lager du hjemmelagde pakkelapper

entourage barnevogn med masse lagringsplass

3. Barnevognen som har plass til ALT

Synes du det er utfordrende å få med deg babyen, stellevesken og alle dagligvarene hjem fra butikken?

Barnevognen Entourage lover å tåle en vekt på hele 68 kg! I tillegg kan du variere vognen mer eller mindre slik du måtte ønske: to babyseter, ett babysete og et barnesete, fremover/bakovervendt, forskjellige lagringsmuligheter osv.

Barnevognen høres unektelig kul ut, men det hadde vært gøy å teste ut hvor praktisk den egentlig er. Med så mye vekt – hvor lett er den for eksempel å trille rundt med?

Så vidt jeg vet er den foreløpig ikke å få kjøpt på det norske markedet, men du kan lese mer om den imponerende vognen her.

4. Tøflene som beskytter deg mot LEGOklosser

Produktet alle foreldre har ventet på? ? Ifølge Huffington Post er disse tøflene et markedsføringsprodukt som det bare er blitt laget 1500 stykker av. Kanskje like greit, da de kanskje er praktiske – men definitivt faller inn under kategorien “gaven til den som har alt”. :-)

5. Villa Villekulla pepperkakehuset

Dyktige Kate-Alice bor mer eller mindre i Villa Villekulla selv, så det er kanskje ikke så rart at hun i fjor lot seg inspirere til å lage dette pepperkakehuset! Kjempefint og absolutt noe vi har lyst til å lage selv. :-)

LES OGSÅ: Utradisjonelle pepperkake-kreasjoner

Stikkord: , , , , ,

Kategori: 5 ting vi liker

Legg igjen en kommentar


CommentLuv badge