6 juleverksted-tips for barn


Karimette {foreldremanualen} |


7. november 2012


| 2 Kommentarer

Har du lyst til å lage noe sammen med barna nå før jul?

Det er tradisjon for mange å arrangere juleverksted sammen med barna i førjulstiden. Vi har samlet noen tips til fine ting dere kan lage sammen, i forskjellige vanskelighetsgrader.

1. Hjemmesydde pepperkakemenn

Disse pepperkakemennene kan henges på treet, eller sette de sammen som en vimpel/banner. Fin ting å lage sammen med barn som har lært seg å sy enkle sting, les fremgangsmåten hos Hobbyvimsa!

2. Papirlanterner

Lille Hottentott har massevis av fine juleverksted-tips inne på bloggen sin nå i november. En av disse er å lage papirlanterne, en aktivitet som passer barn som har lært seg å håndtere saks. Kan henges på juletreet eller i vinduet, eller kanskje barnet vil ha de på sitt eget rom?

3. Pynt krus med decoupage

Å dekorere ting ved hjelp av decoupage-teknikk er veldig morsomt, og noe som også de minste barna fint klarer. Berit tipser oss om hvordan man kan pynte krus, se fremgangsmåten her. En fin julegaveidé kanskje?

4. Lag spesielle julekuler

Disse kjempefine og originale julekulene settes sammen av papirstrimler, og er veldig lette å lage for mellomstore barn. Se fremgangsmåten inne hos lillePilt!

5. Julekrybbe av leire

Julekrybber kan lages på mange utradisjonelle måter, det er jo ingen som egentlig vet hvordan og Josef så ut – ikke sant? ;-)   Denne er laget av Lykkefryd i Fimo-leire, les hvordan her!

6. Julelykt av blikkboks

ReVinyl forteller deg hvordan du kan lage en lyslykt av en blikkboks. Her trenger nok barna litt hjelp fra de voksne, men de kan jo være med å bestemme designet!

.

Lyst på flere tips?Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Karimette {foreldremanualen}

Karimette er primus motor og gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en skriveglad mamma til to skjønne gutter på 4 og 9 år, samt at hun har en nydelig bonusdatter på 13 år. Karimette interesserer seg for sosiale medier, reising, interiør og oppussing.

Mine innleggMitt nettsted

Følg meg:
FacebookPinterest

Stikkord: , , , , , , , , , , , , ,

Kategori: Hobby / DIY, Jul, Smårolling / småskolebarn, Store skolebarn / tenåringer

Kommentarer (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. wendysinfamilie sier:

    så flotte ideer , håper vi får til ett juleverksted her før jul : )

    My recent post Dylan sin julegaveliste julen 2012

Legg igjen en kommentar


CommentLuv badge