Her er en kort beskrivelse av syv populære lekeland i Norge:

1. Leos Lekeland

Leos Lekeland er en av de største kjedene av innendørs lekeland i Norge. Lekelandet har sklier, ballbinger, trampoliner og klatrevegger. Et stort kaféområde gjør det komfortabelt for foreldrene, mens barna leker trygt.

2. Rush Trampolinepark

Rush Trampolinepark finnes i flere byer som Oslo og Stavanger. Her fokuseres det på trampoliner og fysisk aktivitet. Anlegget har dodgeball-baner, skumgroper og ninja-warrior-baner, og det tilbys også bursdagsfeiringer.

3. HurlumHeiHuset

HurlumHeiHuset i Drammen er et innendørs familieunderholdningssenter. Her finnes ballrom, tunneler, sklir og temarom. Et populært valg for bursdager og familieturer. Anlegget har også en egen kafé for påfyll.

4. Megafun Factory

Megafun Factory i Lørenskog har et bredt utvalg av aktiviteter. I tillegg til typiske lekeland-tilbud, finnes VR-spill, minigolf og bowling. Innendørsanlegget er stort og tiltrekker både småbarn og ungdom.

5. Eventyrfabrikken

Eventyrfabrikken ligger i Oslo og Sarpsborg, og er et lekeland basert på jungeltema. Her er det store lekestrukturer, sklier, ballrom og et softplay-område for de minste. Passer for barn i alle aldre.

6. Gøy i Arendal

Gøy i Arendal er et innendørs lekeland med trampolinepark, hinderløyper og klatrevegger. Senteret har også spesifikke områder for småbarn og benker til foreldre. Et fint valg på regnværsdager eller helgeturer.

7. Barnas Lekeland

Barnas Lekeland i Trondheim tilbyr en rekke aktiviteter som ballbasseng, sklier og kreative lekeområder. Senteret har også rolige områder for foreldrene der man kan slappe av mens barna leker. Tilbyr også bursdagsfeiringer.