Anbefaling: Goodbyn matbokser!


|


5. oktober 2011

Jeg er veldig glad i matbokser med mange rom. Min datter Mia (8 år) liker ikke mat som har blandet seg. Om en gulrot får litt majones på spiser hun den ikke. Dette skapte litt hodebry og jeg begynte å lete etter praktiske matbokser.

Det finnes mange bokser på markedet. De jeg har falt for er Goodbyn Original og Goodbyn Bynto. Dette fordi de er inndelt i flere rom uten å ha veldig mange deler som forsvinner i skuffer og skap.

Goodbyn Original (330 x 216 x 76 mm) har 5 rom og 1 flaske. I denne får man plass til masse mat. Jeg synes den passer godt til tur eller når man må ha med mat til flere måltider.

Goodbyn Bynto (266,7 x 171,45 x 63,5 mm) har 3 rom og 1 flaske. Dette er den som er mest i bruk hos oss. Passe størrelse til et måltid på skolen.

Begge matboksene har enkel åpning og lukking. Noen har også ører slik at barnet får bedre grep når de skal åpne den. De har også et innebygd håndtak som gjør det enkelt å bære for voksne og barn.

De er rominndelt som er perfekt til rester, epler, grønnsaker, nøtter, dip osv. Her kan man fylle boksen med det barna liker å ha med i barnehagen eller skolen.

 

 Drikkeflaske er inkludert og passer i det midterste rommet. Kjekt til vann, juice eller salatdressing.

Hver Goodbyn kommer med to ark klistremerker slik at barna kan dekorere sine egne matbokser. Vi har desverre opplevd at klistremerkene som følger med faller av i oppvaskmaskinen. Min datter har da satt på nye.

 

Goodbyn matbokser tåler oppvaskmaskin.

Goodbyn Original og Bynto får man kjøpt hos vår annonsør Lotusbarn. Dette innlegget er ikke sponset men basert på egne erfaringer.

Stikkord: Bento, goodbyn, lunsjboks, , , matpakker

Kategori: Snacks / matpakketips

Kommentarer (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

Sites That Link to this Post

  1. 7 fine matbokser : Foreldremanualen | 8. august 2012
  2. Test av Compleat matbokser : Foreldremanualen | 14. oktober 2012

  1. Anja sier:

    Denne bestiller jeg med engang …. Så mye lettere enn bento sine byggesett:)