Anbefaling: smarte spill!

På hyttetur sist helg gikk vi tilfeldigvis forbi en lekebutikk som hadde et utvalg litt utenom det vanlige. Det er nesten befriende å komme inn i en butikk som ikke har hyllene fulle av Star Wars, Spiderman osv, men også vanlige spill.

Vi endte med å kjøpe et par spill fra Smart Games til ungene. Dette er spill som de kunne spille alene og der de ble utfordret av kort som fulgte med.

Da vi har en litt over middels båtinteressert gutt, falt valget hans naturlig på dette Titanic spillet.

Det går ut på å redde passasjerene som flyter i vannet. Utfordringen er at når en båt er full, kan den ikke flyttes mer. Det betyr at du må være strategisk i flyttingen. Kortene har ulik vanskelighetsgrad, slik at det passer for barn i alle aldre.

Spillet ble flittig brukt hele helgen, og det behagelige var at man ikke trengte å spille med. For mens man lager middag eller har andre gjøremål, så er det jo ikke alltid enkelt å drive med spill samtidig.

Det beste er at prisen ikke var avskrekkende. Spillene ligger fra 169 opp til 199. De var av solid kvalitet, og kan helt klart være flotte gaver.  Og så er det noe hele famlien kan ha glede av. Jeg fikk bryne meg litt på de vanskelige kortene.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Elin {lillePilt}

Elin kommer fra Skedsmo, hvor hun bor sammen med mann og barn. Hun er glad i å ta bilder, elsker livet på og ved sjøen, scrapper og liker å finne på morsomme ting med familien.
Elin skriver om livets små og store realiteter, med et snev av selvironi og humor.

Mitt nettstedFlere av mine innlegg

Gikk du glipp av disse innleggene?

Del på Twitter
Del på Facebook