Karimette: Min sommer!

I sommer lar vi deg bli litt ekstra kjent med damene bak Foreldremanualen. Nå er turen kommet til Karimette som er redaktør og “primus motor”. Her forteller hun litt om en av sine beste ferier.

For noen somre siden hadde vi en uforglemmelig bilferie i Danmark, Tyskland, Belgia, Nederland og Luxembourg, sammen med min søster og hennes familie.

Høydepunktet på ferien var den uken vi leide sommerhus ved Ebeltoft i Danmark. Værgudene var på vår side og vi storkoste oss med strandlivet.

Vi drar ofte på tur med min søster og hennes sirkus og når vi reiser med så mange barn (totalt 7 stk!) er det ikke alltid vi føler at vi har hatt ferie når vi kommer hjem igjen. 😉 Men uken i Danmark var virkelig avslapning!

Danmark må være det mest barnevennlige stedet i Europa, jeg synes alt er godt tilrettelagt for familier – og så har de så mye spennende. Her har vi virkelig noe å lære i Norge!

Jeg elsker de danske strendene – de er brede, rene og så har man så god plass! Her er det mulig å ha det litt privat selv på en dag med knallvær!

Et sted vi helt klart må tilbake til! 🙂

GOD SOMMER! 🙂Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Karimette {foreldremanualen}

Karimette er primus motor og gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en skriveglad mamma til to skjønne gutter på 3 og 8 år, samt at hun har en nydelig bonusdatter på 12 år. Karimette interesserer seg for sosiale medier, reising, interiør og oppussing.

Mine innleggMitt nettsted

Gikk du glipp av disse innleggene?

Del på Twitter
Del på Facebook

2 kommentarer. » Legg til din også.  • dalby
    13. juli, 2011, 20:54

    Fantastisk! Sidste sommer to vi en uges ferie ved Ebeltoft – i et sommerhus, som vi lånte. Og det var den dejligste ferie. Total afslapning! Lige siden har jeg plaget manden om et sommerhus i DK! Hvis jeg snart vinder millionen…

    Svar

Legg igjen en kommentar

Leter du etter et sted å laste opp et personlig bilde? Gå til www.gravatar.com for å få din egen gravatar, knyttet til din e-postadresse. Så vil avataren din vises hver gang du kommenterer.CommentLuv badge