Annonsere?

Vi ønsker annonsører velkommen og er åpne for å teste/skrive omtale av produkter. Ta kontakt med oss for rater: anette (at) foreldremanualen.no.

I tillegg til at vi mottar vareprøver/betaling for å omtale et produkt/nettbutikk, sponses Foreldremanualen gjennom diverse affiliatenettverk.

Affiliatelinking innebærer at vi tjener en prosentandel av det du kjøper dersom du går inn på en nettbutikk via våre linker. Vi er blant annet tilknyttet nettverkene Euroads og Tradedoubler – som er åpent for alle som ønsker å tjene penger på blogging.

Vi synliggjør markedsføring på siden vår på følgende måte:

1. Alle sponsede produktomtaler har en tydelig merking i innlegget, slik at det ikke er noen som helst tvil for deg som leser at omtalen er sponset.

2. Affiliatelinker er merket med teksten “sponset link” som blir synlig når du holder markøren over tekstlinken. OPPDATERT 19.08.15: Innlegg som inneholder slike linker vil nå merkes med Reklame.

Hvis du har noen spørsmål eller synspunkter rundt dette, ikke nøl med å ta kontakt med oss på mail: trondhansen87@gmail.com

.

.

.

.