Årets Halloween-bursdagsfeiring!


Karimette {foreldremanualen} |


24. oktober 2010


| 10 Kommentarer

Tradisjonen tro hadde vi Halloween som tema når vi feiret vår eldste sønns syvårsdag!

For hvert år som har gått, har vi kunnet skru opp “skummelhets-faktoren” litt, og i år kledde bursdagsbarnet seg ut som vampyr!

Minstemann ville selvsagt være det samme som storebror, men kostymet ble ikke værende på særlig lenge.  ;-)

Det dukket opp fæle, gamle hekser på festen også!

Forsøkte meg på å lage muffins-topping av Gulrotkakeglasur (krem av Philadelphia ost), et tips vi plukket opp på lanseringen av Littlest Pet Shop Online i sommer.

Vi synes det var kjempegodt, men desverre var det ikke så mange av ungene i barneselskapet som likte den… Så neste år blir det nok tilbake til den vanlige melisglasuren, dersom vi ikke finner noe annet som også er godt!

Mann og barn gikk amok på Godisfabrikken i Sverige for noen uker siden, så vi hadde rikelig med skummel Halloweengodterier som vi kunne pynte med!

Årets bursdagskake var langt i fra så avansert som fjorårets Halloween-bursdagskaker, men guttene ble alikevel mektig imponert over spindelvevet med den digre godte-edderkoppen! ;-)

Huset var selvsagt invadert av mengder ekle edderkopper og andre småkryp! En stor fordel med å kjøre samme konsept år etter år, er at man kan bruke den samme pynten.. ;-)

Også i år ble det servert Heksebrygg (denne gang med ekkelt godteri) og nytt av året var grønt froskeblod (henholdsvis ananas og pærebrus fra Molde-bryggeriet Oscar Sylte!)

Larvepudding!

(grønn gele med gelemeitemarker)

Gelespising med sugerør ble det også i år.

Den gale professoren viser frem et hjerte fra laboratoriumet sitt!

En av de morsomste lekene vi hadde i år, ble laget ut ifra et tips jeg fikk via Facebooksiden vår (takk til Kjersti!).

Det hele gikk ut på at den gale professoren hadde rotet til ingrediensene til den nye trylledrikken sin og trengte hjelp til å identifisere forskjellige smaker i laboratoriumet.

Vi hadde 8 kopper med forskjellige drikker (brus, melk, tran, saft osv), og bursdagsgjestene ble delt i to grupper. Hver gruppe skulle velge to kopper og innholdet i disse ble mikset sammen.

Professoren hadde digre sprøyter som ble brukt i miksingen!

Deretter skulle de smake på drikken og gjette innholdet. Til slutt fikk de vite hvilken av gruppene som hadde gjettet riktig, og hva det var de hadde fått.

Alle fikk hver sin premie, som var en pose med en legofigur (kjøpt på lekebutikken – perfekt ting å gi i steden/i tillegg til godteri i godteposene). En stor suksess blant guttene!

To skumle fyrer!

PS: Halloween er månedens tema her på Foreldremanualen, og det er ikke for seint å komme med bidrag!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Karimette {foreldremanualen}

Karimette er primus motor og gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en skriveglad mamma til to skjønne gutter på 4 og 8 år, samt at hun har en nydelig bonusdatter på 13 år. Karimette interesserer seg for sosiale medier, reising, interiør og oppussing.

Mine innleggMitt nettsted

Følg meg:
FacebookPinterest

Stikkord: , , , , , , ,

Kategori: Bursdagsmoro, Halloween, Høytider og festdager

Kommentarer (10)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Irene sier:

  wow så gjenomført

 2. Mona sier:

  Wow, så utrolig mange gode ideer!! Dette skal jeg prøve å huske på når min lille blir større :)

 3. Benedicte sier:

  Mange gode tips her.

  Likte spesielt godt de ekle drikkene:-)

 4. Karen Marie sier:

  Så stilig! Skikkelig gjennomført da, nesten så jeg skulle at jeg også hadde bursdag i oktober. :D

Legg igjen en kommentar


CommentLuv badge