Årets invitasjon til Halloween-bursdagsfest!

Tradisjonen tro feirer vi Halloweenbursdag når min eldste sønn (som blir 7 år) har fødselsdag. I år har mannen min og jeg laget denne invitasjonen:

Forsiden av invitasjonen

Og slik ser bursdagsinvitasjonen ut inni når man åpner de to lukene.

Se også bilder av våre andre Halloween invitasjoner, og bilder fra Halloweenfeiringen.

Det var egentlig ganske tilfeldig at vi begynte å feire Halloweenbursdager. Det hele begynte med at det var så mye Halloweenpynt å få kjøpt i butikkene på denne tiden av året, og sønnen vår har alltid vært svært opptatt av edderkopper og skumle ting.

Samlingen vår av halloweenpynt har gradvis økt (ganske kjekt å kunne bruke pynten igjen år etter år) og familien tar feiringen mer og mer på (blodig) alvor.

Nå har det vel i grunn kommet til det punktet at mannen min og jeg synes Halloween faktisk er litt morsommere enn ungene, så den dagen eldstemann ikke lenger vil ha denne type feiring – må vi nok fortsette på egen hånd!  😉

Halloween er forresten denne månedens tema her hos Foreldremanualen.no, så om du har noen tips fra tidligere års feiringer blir vi glade om du deltar!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Karimette {foreldremanualen}

Karimette er primus motor og gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en skriveglad mamma til to skjønne gutter på 3 og 8 år, samt at hun har en nydelig bonusdatter på 12 år. Karimette interesserer seg for sosiale medier, reising, interiør og oppussing.

Mitt nettstedFlere av mine innlegg

Gikk du glipp av disse innleggene?

Del på Twitter
Del på Facebook

4 kommentarer. » Legg til din også. • Henriette
  18. oktober, 2010, 20:04

  Hei.

  Vi skal snart ha Heksefest for 11. år på rad som vi har rundt Halloween.

  Alle kler seg skummelt, store som små, og alt lys blir skrudd av og erstattet av levende lys. Vi pleier ha skattejakt/refleksløype ute og inn etterpå for å spise “skumle” ting: Spøkelser (kokosboller med marsipanlokk), Hemmeligheter(div. snop og frukt dyppet i sjokolade så man aldri vet hva man får), drikke heksebrygg (schweppes lemon og den grønne brusen på rema blandt i en gryte) For å nevne noe.

  Det er knallkjekt, og , ja;blodig alvor. 🙂

  Svar


  • Karimette {foreldremanualen}
   18. oktober, 2010, 20:29

   Så gøy da! Kjekt alternativ for de som ikke liker Halloween. Send oss gjerne noen bilder av festen, så viser vi de frem her!

   Vi synes det er kjempemorsomt med skummel fest og utkledning, men vi hopper over” trick and treat” opplegget som de har i USA.

   Svar


 • Henriette
  20. oktober, 2010, 20:02

  😀

  Ja, det kan jeg godt.

  Eller jeg legger de nok hvertfall på bloggen, så kan dere låne?

  Vi pleier også å droppe knask og knep, ikke har vi naboer og de får i grunnen nok hjemmelaget knask den dagen..

  *Henriette*

  Svar


 • Marte
  23. oktober, 2010, 15:05

  Jeg liker halloween utrolig godt. Det er nok det skumle som gjør det gøy. For hvist man skulle kle seg ut som fr.k klovn hadde det ikke vært noe spesielt gøy. Jeg liker å gå halloween med vennene mine (i klassen min). Før brukte jeg å si Få godteri, ellers skal du dø 🙂 hehe, kanskje litt barnslig. Men nå bruker jeg (som alle andre) å si knask eller knep. Jeg liker best å kle meg ut som heks før. Men nå vil jeg heller ta en anent valg som fr.k Zombie eller gjenferd. Har jeg husker å si at jeg kan se spøkelser? uansett så kan jeg det, eller jeg kan føle på meg at de er nær meg. Kanskje litt scary da. Men hvist du ikke tror på slikt, så bør du gjøre det. Bye 🙂

  Svar

Legg igjen en kommentar

Leter du etter et sted å laste opp et personlig bilde? Gå til www.gravatar.com for å få din egen gravatar, knyttet til din e-postadresse. Så vil avataren din vises hver gang du kommenterer.CommentLuv badge