Årets mammablogg – premie


|


14. januar 2013


| 0 Kommentarer

banner_2012

Dette er siste presentasjons-innlegg av premiene i Mammablogg Awards 2012. En stor takk til alle våre sponsorer! Følg med i morgen kveld (15. januar) når vi avslører hvilke bloggere som er i finalen, og vi starter avstemmingsrunden!

Gavekort fra Glowy

Vinneren av Årets Mammablogg 2012 vil få et gavekort på kr 1000,- fra nettbutikken Glowy.no.

Dette er en butikk med et riktig utvalg av saker til familiens minste både når det gjelder utstyr og møbler til barnerommet. Her er kule tapeter, saccosekker som ser ut som iskremer, spesielle lamper, fargerike leker i tre og artige trøyer og smekker. Kort sagt, Glowy har noe for en hver smak!

Gavekort fra Parts of Sweden

I tillegg vil Årets mammablogger vinne et gavekort på kr 250,- fra Parts of Sweden.

Parts of Sweden er alle “IKEA-hackeres” drøm! Har du et gammelt IKEA-møbel som du gjerne vil friske opp, finner du hos Parts of Sweden produkter som er tilpasset IKEAS mestselgende møbler. For eksempel møbeldekaler (klistremerker) for å pynte opp et Lack bord, nye ben til Malm-sengen eller håndtak som er tilpasset skapene dine.

 

 

Sovepose og lue fra Vossatassar

De fargerike og herlige plaggene fra det norske klesmerket Vossatassar gjør både barn og voksne i godt humør. Den heldige vinneren av Årets mammablogg vil få en herlig barnesovepose med alle de flotte Vossatassene på. Dette er et produkt som er perfekt på overnattingsturer, eller bare når man vil ha en liten lekestund hjemme i stua.

I tillegg får vinneren en deilig Bomberlue som er genial på de kaldeste vinterdagene.

.

Følg Foreldremanualen på Twitter eller Facebook for å få alle oppdateringene om Mammablogg Awards.

 

Stikkord: Årets beste mammablogg, , Barnelue, , Barnesovepose, , , Glowy, Ikea hack, Ikea pimp, , , , , , , Møbler barnerom, Parts of Sweden, , Vosssatassar

Kategori: Mammablogg Awards

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


CommentLuv badge