Årets mest estetiske mammablogg – premie!

 

Vi vil i en rekke innlegg presentere premiene i Mammablogg Awards 2011. En stor takk til alle våre sponsorer!

Vinneren av kategorien “Årets mest estetiske mammablogg” vil få et gavekort på kr 500 fra nettbutikken Miinto.no!

Miinto.no er en nettbutikk som gjør det mulig for forbrukerne å shoppe moteklær direkte i Norges mest trendsettende klesbutikker. Når du handler hos Miinto, går ordren direkte til din favorittbutikk.

Miinto fører klær for både menn, kvinner og barn, og har blant annet populære merker som Ilse Jacobsen, Tiger of Sweden og ChillNorway.

Body Butter og Scrub gitt av nettbutikken 4children.no:

Den heldige vinneren av kategorien “Årets mest estetiske mammablogg” vil også få en deilig Body Scrub og Body Butter fra den luksuriøse økologiske hudpleieserien Dr.Kadir Exclusive Organic Care. Her anvendes kun de mest sofistikerte og virkningsfulle aktive stoffer som blandt annet forebygger og reduserer rynker, bevarer elastiteten, og gir energi og fuktighet til huden.

Produktene i Exclusive Organic Care består av utvalgte økologiske oljer, fettstoffer, urteekstrakter og frukt fra planter i regnskogen. Alle ingrediensene er valgt ut for deres bevisste virkningsulle egenskaper. Produktene er uten parabener, mineraloljer, SLS og syntetisk farge og duftstoffer.

Denne premiens totalverdi er ca 800 kr.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Karimette {foreldremanualen}

Karimette er primus motor og gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en skriveglad mamma til to skjønne gutter på 4 og 9 år, samt at hun har en nydelig bonusdatter på 13 år. Karimette interesserer seg for sosiale medier, reising, interiør og oppussing.

Mine innleggMitt nettsted

Følg meg:
FacebookPinterest

Stikkord: 4children, , , , , Mødre, Organiske, , , Spaprodukter,

Kategori: Mammablogg Awards

Kommentarer (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. wendysinfamilie sier:

    Så flott en premie.
    Lykke til alle som blir utvalgt :-)
    My recent post Juletrefest !