Årets mest inspirerende mammablogg – premie

Vi vil i en rekke innlegg presentere premiene i Mammablogg Awards 2011. En stor takk til alle våre sponsorer!

 

Vinneren av kategorien “Årets mest inspirerende mammablogg” vil få et gavekort på kr 500 fra nettbutikken Miinto.no!

Miinto.no er en nettbutikk som gjør det mulig for forbrukerne å shoppe moteklær direkte i Norges mest trendsettende klesbutikker. Når du handler hos Miinto, går ordren direkte til din favorittbutikk.

Miinto fører klær for både menn, kvinner og barn, og har blant annet populære merker som Ilse Jacobsen, Tiger of Sweden og ChillNorway.

 

Det er ikke bare tittelen “Årets mest inspirerende mammablogg” vinneren kan smykke seg med – hun vil også få et gavekort på kr 700,- fra Mammasmykke.com!

Mammasmykke.com selger en rekke vakre smykker og anheng til hele familien. Dette er butikken for deg som er ute etter en personlig gave til en av dine kjære!

Blant de mest populære smykkene finner vi det vakre Birthstonesmykket, hvor hver stein representerer hvert barns fødselsmåned.

 

 Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Karimette {foreldremanualen}

Karimette er primus motor og gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en skriveglad mamma til to skjønne gutter på 3 og 8 år, samt at hun har en nydelig bonusdatter på 12 år. Karimette interesserer seg for sosiale medier, reising, interiør og oppussing.

Mitt nettstedFlere av mine innlegg

Gikk du glipp av disse innleggene?

Del på Twitter
Del på Facebook

2 kommentarer. » Legg til din også.


Legg igjen en kommentar

Leter du etter et sted å laste opp et personlig bilde? Gå til www.gravatar.com for å få din egen gravatar, knyttet til din e-postadresse. Så vil avataren din vises hver gang du kommenterer.CommentLuv badge