Årets mest kreative mammablogg – premie


|


12. januar 2013


| 0 Kommentarer

Vi vil i en rekke innlegg presentere premiene i Mammablogg Awards 2012. En stor takk til alle våre sponsorer! Nomineringen av blogger er nå avsluttet, og hvilke blogger som kommer i finalen vil bli avslørt når vi starter avstemmingsrunden 15. januar.

Gavekort fra Stiligevegger.no

Den heldige vinneren i kategorien Årets mest kreative mammablogg vil få et gavekort på kr 500,- hos nettbutikken Stiligevegger.no.

Stiligevegger.no fører en rekke produkter – alt fra leker og småmøbler, til oljemalerier og tapeter. De har også mange fine skilt og annen dekor til barnerommet, du kan blant annet få barnets navn som veggord. Her kommer nok den kreative mammaen ikke ha noe problemer med å finne noe å bruke gavekortet på!

 

Gavekort på kr 500,- fra Allerbok.no

Den heldige vinneren i kategorien Årets mest kreative mammablogg vil også få et gavekort med verdi kr 500,- som hun kan bruke i nettbutikken Allerbok.no.

Allerbok har en rekke populære serier i sitt sortiment, samt hobbybøker, oppskriftsbøker, kryssordbøker, krimbøker og bøker rettet mot barn og ungdom. Her skulle det altså være noe for en hver smak.

.

Følg Foreldremanualen på Twitter eller Facebook for å få alle oppdateringene om Mammablogg Awards.

Stikkord: Allerbok, , Bokhylle, , , Gavekort, , , , , , , , Sparebøsse, Stilige vegger,

Kategori: Mammablogg Awards

Legg igjen en kommentar






CommentLuv badge