Årets mest originale mammablogg – premie

Vi vil i en rekke innlegg presentere premiene i Mammablogg Awards 2011. En stor takk til alle våre sponsorer!

 

Vinneren av kategorien “Årets mest velskrevne mammablogg” vil få et gavekort på kr 500 fra nettbutikken Miinto.no!

Miinto.no er en nettbutikk som gjør det mulig for forbrukerne å shoppe moteklær direkte i Norges mest trendsettende klesbutikker. Når du handler hos Miinto, går ordren direkte til din favorittbutikk.

Miinto fører klær for både menn, kvinner og barn, og har blant annet populære merker som Ilse Jacobsen, Tiger of Sweden og ChillNorway.

 

I tillegg vil den heldige vinneren av “Årets mest originale mammablogg” få denne lekre gåbilen/lekebilen “FreeStyle Speedster” fra nettbutikken Guttelus!

Guttelus er en nettbutikk som tilbyr klær, leker, interiør og utstyr med fokus på gutter. De har et bredt utvalg fine kvalitetsprodukter, og de ble blant annet kåret til en av de tre beste nettbutikk-nykommerne i Bring/Postens store kåring i 2011.

Verdien på denne premien er kr 799,-

 Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Karimette {foreldremanualen}

Karimette er primus motor og gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en skriveglad mamma til to skjønne gutter på 3 og 8 år, samt at hun har en nydelig bonusdatter på 12 år. Karimette interesserer seg for sosiale medier, reising, interiør og oppussing.

Mitt nettstedFlere av mine innlegg

Gikk du glipp av disse innleggene?

Del på Twitter
Del på Facebook

1 kommentar. » Legg til din også.  • wendysinfamilie
    14. januar, 2012, 22:47

    Å så flott premie, skikkelig fine premier i år på alle kategoriene. " HURRA "

    My recent post 52 week Organized Home Challenge med mer.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Leter du etter et sted å laste opp et personlig bilde? Gå til www.gravatar.com for å få din egen gravatar, knyttet til din e-postadresse. Så vil avataren din vises hver gang du kommenterer.CommentLuv badge