Årets morsomste mammablogg – premie

Vi vil i en rekke innlegg presentere premiene i Mammablogg Awards 2011. En stor takk til alle våre sponsorer!

 

Vinneren av kategorien “Årets morsomste mammablogg” vil få et gavekort på kr 500 fra nettbutikken Miinto.no!

Miinto.no er en nettbutikk som gjør det mulig for forbrukerne å shoppe moteklær direkte i Norges mest trendsettende klesbutikker. Når du handler hos Miinto, går ordren direkte til din favorittbutikk.

Miinto fører klær for både menn, kvinner og barn, og har blant annet populære merker som Ilse Jacobsen, Tiger of Sweden og ChillNorway.

 

Den heldige vinneren vil også få et gavekort på kr 500,- fra nettbutikken Søte Små!

Søte Små er en nettbutikk som satser på barneklær med god kvalitet, flott design og unike detaljer. Her finner du blant annet velkjente og populære merker som Wheat og MeMini, men også litt mer ukjente og spennende merker som TroiZenfants.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Karimette {foreldremanualen}

Karimette er primus motor og gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en skriveglad mamma til to skjønne gutter på 3 og 8 år, samt at hun har en nydelig bonusdatter på 12 år. Karimette interesserer seg for sosiale medier, reising, interiør og oppussing.

Mitt nettstedFlere av mine innlegg

Gikk du glipp av disse innleggene?

Del på Twitter
Del på FacebookLegg igjen en kommentar

Leter du etter et sted å laste opp et personlig bilde? Gå til www.gravatar.com for å få din egen gravatar, knyttet til din e-postadresse. Så vil avataren din vises hver gang du kommenterer.CommentLuv badge