Artige historier for de minste om “pappa”!

I boken “Tre historier om pappa” får vi møte pappa og lese om hans opplevelser når han besøker bestemor, har en uheldig dag og hva som skjer når han tuller bort bilnøklene sine, og samtidig mister innholdet på wordpressiden sin..

Boken retter seg mot barn i alderen 2-6 år, men den falt også i smak hos min eldste sønn på snart 8 år (som faktisk tok den med og viste den frem i lesestunden på skolen!).

Åtteåringen min er veldig glad i tegneserier, og det var illustrasjonene i denne boken han likte aller best. I tillegg var den lett å lese, og de to guttene mine koste seg da de leste den sammen ved leggetid.

Eldstemann mente at historien “Pappa er uheldig med WordPress” muligens kunne være litt for skummel for treåringen, spesielt tegningen hvor pappa tråkker på en spiker. Av uvisse grunner er det nettopp den historien treåringen vil høre opp til flere ganger hver kveld..  😉

Boken er skrevet og tegnet av Ivar Moen som er 35 år gammel og trebarnspappa. For moro skyld laget han en bok til datteren på 4 år, og nå er den altså å finne i bokhandlere rundt om i hele landet (den kan også kjøpes hos Bokkilden).

Selv synes jeg ideen om å lage bøker med pappa i hovedrollen er knallgod! Barna synes at det er minst like spennende å lese om alt det en pappa finner på i løpet av en dag, som å lese om fantasifigurer.

Historiene er enkle men sammen med de fargerike tegningene får de en fin helhet og resultatet blir at “Tre historier om pappa” er en bok ungene gjerne vil lese igjen og igjen. En flott gave til smårollinger!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Karimette {foreldremanualen}

Karimette er primus motor og gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en skriveglad mamma til to skjønne gutter på 3 og 8 år, samt at hun har en nydelig bonusdatter på 12 år. Karimette interesserer seg for sosiale medier, reising, interiør og oppussing.

Mine innleggMitt nettsted

Gikk du glipp av disse innleggene?

Del på Twitter
Del på Facebook

1 kommentar. » Legg til din også.

Legg igjen en kommentar





Leter du etter et sted å laste opp et personlig bilde? Gå til www.gravatar.com for å få din egen gravatar, knyttet til din e-postadresse. Så vil avataren din vises hver gang du kommenterer.



CommentLuv badge