Artig oppbevaring fra svenske Acne!

En av mine linkanbefalinger inne på Sol Foreldre denne måneden er den nye nettbutikken til den svenske multi-virksomheten Acne. Acne er mest kjent for sine kule jeans, men driver også med blant annet reklame/tv-produksjon – og nå også leketøy!

Inne på Acne Jr presenterer de sin første kolleksjon, og selv om det foreløpig ikke er så mye der – så virker det veldig lovende!

Et av produktene jeg fikk sansen for, er dette kraniet til oppbevaring av småsaker. Kunne faktisk hatt det på mitt eget skrivebord…  😉

 

En annen artig sak er disse fargerike trommene. Ungene kan spille på den med bambus trommestikker (håper de hvite dingsene foran på trommestikkene reduserer lyden litt!  😉  ), men man kan også åpne lokket og bruke den til oppbevaring!

Smart og annerledes design for barn som vi gjerne vil se mer av! 🙂

 Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Karimette {foreldremanualen}

Karimette er primus motor og gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en skriveglad mamma til to skjønne gutter på 3 og 7 år, samt at hun har en nydelig bonusdatter på 12 år. Karimette interesserer seg for sosiale medier, reising, interiør og oppussing.

Mitt nettstedFlere av mine innlegg

Gikk du glipp av disse innleggene?

Del på Twitter
Del på Facebook

2 kommentarer. » Legg til din også. • Elin K
  9. juni, 2011, 20:01

  Jeg vet om en liten pirat her i huset som hadde elsket den hodeskallen, den var jo superkul 🙂

  Svar


 • wendysinfamile
  9. juni, 2011, 20:25

  Den trommen kunne jeg godt tenke meg til en liten kar her i huset. Skikkelig fin.

  Svar

Legg igjen et svar

Leter du etter et sted å laste opp et personlig bilde? Gå til www.gravatar.com for å få din egen gravatar, knyttet til din e-postadresse. Så vil avataren din vises hver gang du kommenterer.