Babycall på iPhone/iPad


Karimette {foreldremanualen} |


2. januar 2012


| 6 Kommentarer

Dette er en gadget jeg gjerne skulle hatt da jeg startet i jobb etter at permisjonstiden med eldstemann var over! Det verket rett og slett i kroppen min over å være borte fra sønnen min (som bare var 11 mnd på den tiden), og det føltes veldig unaturlig å plutselig ikke skulle være sammen med ham døgnet rundt!

Withings Babymonitor er en babycall som du kan koble opp mot din iPhone eller iPad via WiFi, og på den måten kan man faktisk være på den andre siden av jordkloden og allikevel følge med på hva som skjer hjemme med sin kjære.

Men dette er ikke bare en babycall med film – du kan også snakke til barnet, slå på en nattlampe, ta bilder, zoome inn og ut osv. Du kan også stille inn en alarm for fire forskjellige situasjoner – dersom barnet beveger seg ekstra mye, ved høye lyder, eller om temperatur eller luftfuktigheten forandres (En skikkelig godbit for hønemødre dette her….!). ;-)

Babycallen kan i tillegg til WiFi også brukes via Bluetooth, ved sistnevnte har man da en begrensing på at man må være innen 15 meters rekkevidde.

En annen artig funksjon (mer “kjekk å ha” enn nødvendig) er at man kan se statistikk over babyens bevegelser og lydnivå de siste 15 minuttene. Babycallen fungerer med iPhone, iPad og iPod touch.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Karimette {foreldremanualen}

Karimette er primus motor og gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en skriveglad mamma til to skjønne gutter på 4 og 9 år, samt at hun har en nydelig bonusdatter på 13 år. Karimette interesserer seg for sosiale medier, reising, interiør og oppussing.

Mine innleggMitt nettsted

Følg meg:
FacebookPinterest

Stikkord: , , , , , , ,

Kategori: Baby, Utstyr

Kommentarer (6)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Smart duppedings :)
  My recent post En pakke til prinsessa

 2. kine sier:

  Hei Karimette og Toril! Jeg har fått en email fra dere, som jeg ikke tør åpne for jeg er redd et er spam, det er bare masse bokstaver, men avsenderen er “Karimette og Toril – foreldremanualen@hotmail.com“, er det dere? :)

  Jeg lurer på om det var noe dere lurte på eller om det var spam-mail?

  Hilsen Kine Marie

  (kinelindstad@gmail.com)
  My recent post Julemusikk,sa du?

  • Karimette sier:

   Hei Kine!

   Ja, vi har fått høre at det har gått ut mange spam-mailer fra vår tidligere emailadresse (hotmail). Ikke åpne den! Takk for at du ga beskjed, skal legge ut info på FB siden vår også. :-)

 3. Ida sier:

  Hei!
  Jeg ville bare si at dette var en kjempefin blogg med supert konsept!
  Absolutt noe jeg kommer til å følge videre med på!
  My recent post Mager skinkepai

 4. Hild Frøya sier:

  Oj.. Denne vil jeg ha. He he..
  Hild Frøya sitt siste blogginnlegg..Giveaway hos Divamamma!
  Hild Frøya sitt siste blogginnlegg..Giveaway hos Divamamma!

Legg igjen en kommentar


CommentLuv badge