Bake kake søte…


|


10. juni 2012


| 0 Kommentarer

Hilde skriver bloggen Hildemor. Hun blogger om interiør, det familieære og matlaging. Her får du servert mange lekkerbisker av noen oppskrifter siden denne dama er utdannet kokk. Jeg sikler ofte på de lekre bakebildene hun viser, men jeg har litt kompleks for baking og det har foreløbig blitt med siklingen.

Hilde sin pain au choclate derimot, var midt i blinken for meg. Superenkel oppskrift, som jeg til og med forenklet enda mer…hehe. Er du ute etter fort gjort og lettvint er denne oppskriften for deg. Her har jeg fått hjelp av bakemesteren på 6 snart 7 år. Fra start til slutt brukte vi under en halvtime.

Kjøp ferdig butterdeig fra frysedisken i butikken og en boks med nugatti. Ta med egg hvis du ikke har. Deigen tiner på 10 minutter. Kjevle ut hver butterdeigplate til dobbel lengde. Del den og ta en liten skje med nugatti på ene siden.

Som du ser av bildet over, ble det litt mer enn en liten skje her og det ble litt voldsomt synes jeg.

Rull deigen sammen og legg den med skjøten ned. Pensle med egg. Vi hadde ikke pensel og gikk for det gode gamle tørkepapirtrikset. Dupp det i koppen du har pisket egget i og dynk det videre oppå bakevarene dine. Følg stekeanvisningen på pakken.

Her ser du det ferdige resultate av Hilde sine pain au chocolat. Våre så ikke eksakt like ut (??), men det er blitt den nye favoritten til ungene så jeg antar smaken var like god ;) Stikk innom Hilde hvis du vil ha en litt mer detaliert, men fremdeles enkel oppskrift. Bon appetitt!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Greta {ReVinyl}

Greta bor i Oslo, med mann og to barn på 8 og 6 år. Hun elsker å lage ting og starter stadig på nye prosjekter. På bloggen ReVinyl skriver hun om revinylproduktene sine, redesign, ting hun lager, ting hun synes er vakre og ting hun inspireres av.

Mine innleggMitt nettsted

Følg meg:
Pinterest

Stikkord: Bake med barn, HIldemor, Pain au chocolat

Kategori: Blogganbefalinger, Bursdagsmat, Mat for familien

Legg igjen en kommentar


CommentLuv badge