Bålpakker

Det er sankthansaften og majoriteten av småbarnsforeldre feirer kvelden rundt et bål, eller trosser regn og griller på verandaen. Men det går an å bytte ut svette grillpølser med noe litt mer spennende og kanskje sunnere.

Det er enkelt og fungerer i prinsippet slik at du pakker hva du vil i sølvpapir og legger det på grillen/bålet. Det fungerer fint til fest, hverdag, camping, skogsturer osv.  Og hva du har i den er det bare fantasien som bestemmer. La ungene selv bestemme hva de skal ha i pakken –  da spiser de gjerne litt mer.

Her er noen tips om hvilke pakker du kan lage:

– Laksepakke med strimlet purreløk, strimlet gulrot, salt og pepper. Spis gjerne med rømme til om du ønsker.

– Lakspakke med strimlet løk, strimlet gulrot, oppdelte tomater, dill, salt og pepper.

– Timiankylling: kyllingfilet, squash, snackpaprika, løk, timian, hvitløk, salt, smør

Anbefaler også å steke poteter og pestolaks på sølvfolie på bålet.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

{Bare }

er mamma til ei nydelig jente og en herlig gutt, og bor sammen med mann og barn i Tromsø. Hun er utdannet jurist og jobber til daglig som rådgiver i staten. elsker å skape, enten det dreier seg om strikking, scrapbooking, baking, matlaging, interiør, fotografi eller søm.

Mine innleggMitt nettsted

Gikk du glipp av disse innleggene?


1 kommentar. » Legg til din også.  • kjerstin
    23. juni, 2011, 22:45

    Vi pleier å koke opp makaroni, sile av og blande inn grønnsaker. En bitteliten dæsj smør på toppen , litt krydder. Pakk inn å legg på grillen:)

    Svar

Legg igjen en kommentar

Leter du etter et sted å laste opp et personlig bilde? Gå til www.gravatar.com for å få din egen gravatar, knyttet til din e-postadresse. Så vil avataren din vises hver gang du kommenterer.CommentLuv badge