Bare barnemat


Rebekka |


3. april 2012


| 1 Kommentar

Kjøkkenet er husets hjerte. Her kan man ta med barna på matlagingen og på den måten får de utfolde seg kreativt. De friske, fine og fargerike råvarene man finner på kjøkkenet innbyr til spenning og mulighet til å boltre seg i alle mulige varianter. Matlaging er gøy og ikke minst lærerikt. Matlagingen gir barna en veldig verdifull kunnskap om hvor maten kommer fra og hva som er godt for dem å spise.

Margit Vea  har skrevet flere bøker og holdt kurs og foredrag om barn og mat siden hun fikk sitt første barn. Hun mener at barn har rett på god mat som gir dem god helse og ikke minst positive smaksopplevelser.

Boken lettlaget barnemat er helt suveren på mange måter.  Det er ikke alltid like lett og skulle planlegge middag til familien sammen med smårollingene. Dette er en praktisk kokebok med spedbarnsmat og familiemat, tilpasset de aller minste.

Den lille sjarmerende Emanuel er en gjennomgangsfigur i boken, og vi kan følge ham langs matveien fra han er nyfødt til han er tre år. I små, underfundige betraktninger forteller han om sitt syn på mat og mennesker.

Kanskje en fin ting å gi i dåpsgave ?Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rebekka

Rebekka er 24 år gammel sunnmøring bosatt i Bergen sammen med samboer, datteren Vilde og to små yorkie hunder. Rebekka er utdannet førskolelærer, og koser seg for tiden i mammapermisjon med Vilde. På bloggen sin deler hun tanker om mammalivet og gir gode tips om mote, shopping og interiør.

Mine innleggMitt nettsted

Stikkord: , , Familiemiddag, , Kokebøker, , matlaging, ,

Kategori: Baby, Gavetips, Mat for familien

Kommentarer (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. RenLykke sier:

    Takk for en flott blogg!:) Maaaange gode tips og ideer her.

    My recent post Wheat

Legg igjen en kommentar


CommentLuv badge