Barnebursdag: å fiske etter godtepose.


|


21. november 2011


| 1 Kommentar

Da er det dags for mitt første innlegg!  Jeg er så beæret over å få bli gjesteskribent her på Foreldremanualen og jeg gleder meg veldig til å forhåpentligvis inspirere og garantert bli inspirert her!

For de av dere som kjenner meg og min blogg BRIGG er jeg svært glad i redesign og å lage ting selv.  Jeg elsker å være kreativ og de vikigste inspirasjonskildene her er barna mine.  Og da sønnen min forleden dag fyllte to år var det en perfekt anledning til kreative krumspring.

Å fiske godtepose er jo alltid en stor hit i barneselskap. Vårt ingen unntak.  Derfor tenkte jeg å teste ut noe jeg hadde sett på peppermintplum.blogspot.com via Pinterest.  Et forøvrig bra nettsted med mye inspirasjon.

Nemlig å sy godteposer. Fiskegodteposer. De er superlette å lage og barna syntes det var stor stas med fiskeformede godteposer de kunne dissekere! (Vi øvde oss litt før gjestene kom.)

 

Gjør de selv ved å klippe ut fisker av gråpapir. Mål etter snopet man ønsker å ha i.  Sy så sammen nesten hele veien rundt. Fyll opp med snop, og sy igjen resten.  Man har da en stykk fiskegodtepose og et stykk sukkersøtt barn.

 

 

Stikkord: , , , , , , , Fødselsdagsfest, Gjør det selv, ,

Kategori: Bursdagsmoro, Hobby / DIY, Smårolling / småskolebarn

Kommentarer (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Så flotte bilder av flotte barn som ser ut til å kose seg med fiske, kjempesmart å faktisk ha godiset i en fiskepose :-)

    gleder meg til flere innlegg fra deg..

    My recent post Skogstur !

Legg igjen en kommentar


CommentLuv badge