Barnebursdag: Bursdagskakelys av leketøydyr

Jeg er i disse dager på søk etter gode DIY-tips til familiens kommende barnebursdag. Minstemann ønsker seg  nemlig “Karius og Baktus” bursdagsfest, en liten nøtt å knekke da det ikke finnes ferdig bursdagspynt med det temaet… ;-)

 

Her er et artig tips jeg kom over inne på selskapsbloggen The Sweetest Occasion; hjemmelagede kakelys av plastikkdyr.

 

Ved hjelp av en limpistol, spraymaling, små leketøysfigurer og gode gammeldagse kakelys, kan man lage kakelysfigurer i akkurat det temaet man måtte ønske!

 

Supersmart og stilig!

Alle foto: Hank + Hunk

.

P.S: Har du arrangert en stilig barnebursdag i det siste, eller har du andre smarte ideer du vil dele med andre foreldre? Tips oss ved å legge igjen en kommentar eller send oss en mail på post at foreldremanualen.noRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Karimette {foreldremanualen}

Karimette er primus motor og gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en skriveglad mamma til to skjønne gutter på 5 og 9 år, samt at hun har en nydelig bonusdatter på 14 år. Karimette interesserer seg for sosiale medier, reising, interiør og oppussing.

Mine innleggMitt nettsted

Følg meg:
FacebookPinterest

Stikkord: , , , , , , , , Kakepynt,

Kategori: Bursdagsmat, Bursdagsmoro

Kommentarer (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. SkrekkogGry sier:

  Hadde Ninjagobursdag her.. :) )

  My recent post Smekker av avlagt topp

 2. Tonerose sier:

  Herlige idè! :o )

  Jeg har ganske mange ideer på boggen min (www.tonerosedesign.com) til barnebursdag. Om du skal lage karius og baktus bursdag kan du feks bestille en tann-utstikker (pepperkakeutstikker) på feks ebay. Da kan du bruke denne til å presse ut tenner av melon, som du feks kan presse på grillpinner så har du små "kjærligheter" som passer til temaet. TIl cupcakes kan du hente ensfarge wrappere (gratis nedlasting) på bloggen min – og legge på et bilde av karius og baktus som du finner på nettet. Så kan du printe ut disse og har rundt muffinsene. Feks kan du printe ut små bilder av karius og baktus som du limer på en liten cocktailpinne/tannpriker som du plaserer som pynt på cupcakes’a som små skilt.

  Kos deg med forberedelsene!

  Stor klem!

 3. Irene sier:

  stilig, tror jeg må ut å kjøpe plastdyr etterpå for her blir det sirkusbursdag til helgen,

  My recent post Namnam

Legg igjen en kommentar


CommentLuv badge