Barnefamiliers hjem – slik de er i virkeligheten!

Dere kjenner sikkert til fotografen Todd Selby, som på svært kort tid ble berømt på nett for sine interiørfotografier av venners boliger (det hjalp selvsagt at vennene tilfeldigvis var artister og kunstnere med særdeles spesielle hjem).

Nettsiden hans The Selby viser fortsatt hjemmene til de mest outrerte personligheter og kjendiser som feks R.E.M.s vokalist Michael Stipe og Bob Geldofs datter,Peaches – men innimellom dukker det også opp fotografier av hjemmene til kunstneriske barnefamilier.

Ta feks titt på hjemmet til Emma Balfour, Andrew Cowen, Bruno og Elliot ved Bondi Beach i Sydney (seksåringen min hadde nok likt den reptil plakaten!).

Og to spesielle Manhattan leiligheter, tilhørerende Keith Abrahamsson og Kate Young (legg merke til den søte globus-uroen!)

og Christina, Lowe og Swaim Hutson (fantastisk samling ballerina skjørt!).

Felles for alle disse er at dette er dokumentasjon av hvordan hjemmene virkelig ser ut; barnetegninger på veggene, småtterier man har samlet opp i årenes løp i hyllene, nedsunkne og velbrukte sofaer, familiefotografier litt skeivt opphengt på veggen og mengder av kjøleskapsmagneter…

Men svært sjarmerende også, synes dere ikke? 😉Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Karimette {foreldremanualen}

Karimette er primus motor og gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en skriveglad mamma til to skjønne gutter på 3 og 8 år, samt at hun har en nydelig bonusdatter på 12 år. Karimette interesserer seg for sosiale medier, reising, interiør og oppussing.

Mine innleggMitt nettsted

Gikk du glipp av disse innleggene?

Del på Twitter
Del på Facebook

3 kommentarer. » Legg til din også. • Hasigamas mamma
  1. juli, 2010, 22:13

  Skjønne, herlige hjem!!! Likte særlig Keith og Kates hjem! Artig å se mange av de spesielle hjemmene til andre folk… sjelden vi er så crazy her til lands… 🙂

  Svar


 • Hello Baby Lou
  2. juli, 2010, 06:31

  Artig side med mange flotte bilder!

  Svar


 • Karimette {foreldremanualen}
  2. juli, 2010, 16:03

  Enig med deg Hasigamas mamma! Vi er vel kanskje litt for redd for å ikke følge trendene? 😉

  Svar

Legg igjen en kommentar

Leter du etter et sted å laste opp et personlig bilde? Gå til www.gravatar.com for å få din egen gravatar, knyttet til din e-postadresse. Så vil avataren din vises hver gang du kommenterer.CommentLuv badge