Barneklær – hva velger du?

Bildet over viser to enkle gutteantrekk bestående av hvit bukse og blå skjorte. Det ene koster 1829 kr., det andre 198,-

Klærne til venstre kommer fra Armani Junior, det til høyre fra Hennes & Mauritz.

 

Disse to antrekkene, med cardigan og denimskjørt for en liten pike, har en prisforskjell på over to tusen kroner!

Til venstre cardigan fra La Redoute (149,-) og skjørt fra Ellos (79,50). Til høyre cardigan fra Diors babycollection (955,-) og skjørt fra Gucci (1498,-).

 

Kanskje velger du verken klær fra de store kjedene eller designerne.

 

Hva med å sy selv?

 

Eller hva med unike redesign barneklær? Bildene under kommer fra Epla-butikken BraWo Design.

Denne nydelige kjolen har en gang vært et ullteppe!

 

Og denne kjolen var en barneromsgardin i sitt tidligere liv!

 

Nytt eller arvet? Rosa til gutt og blått til jente? Ensfarget eller mønstre? Kjedebutikker eller såkalt eksklusive merker? Hvor handler du barneklær, og hva teller mest; pris, miljø, utseende, funksjonalitet? Hva velger du, og hvorfor?

 Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monica

Monica er trebarnsmamma og bor sammen med familien i Alta. Hun er sykepleier med videreutdanning, men har for tiden valgt ekstra permisjon for å være hjemme med barna.
Monica er for mange kjent fra den populære, men ikke lenger aktive bloggen – Matpakkemamma. Matpakker og morsom barnemat er hennes kjepphester, og hun fortsetter å spre det glade budskap via Foreldremanualen!
Hvis du står fast i matpakkelagingen, la deg inspirere av Monicas inspirerende gjesteinnlegg!

Gikk du glipp av disse innleggene?

Del på Twitter
Del på Facebook

9 kommentarer. » Legg til din også. • Hege Aida Volden-Sandersen
  18. april, 2011, 20:33

  Jeg ser ikke poenget i å bruke så mye penger på barneklær som de vokser ut av før man vet ordet av det uansett! Så jeg hadde garantert valgt de rimelige alternativene her… aller helst skulle jeg gjerne sydd selv, men uten symaskin og talent blir det litt vanskelig! Men Epla-butikker er et veldig, veldig godt alternativ!!

  Svar


 • ennah
  18. april, 2011, 20:54

  jeg velger nok de billigste alternativene… Men jeg syr og selger barneklær selv så det har gått mye på hjemmesydde klær til poden.

  Det som er så artig med hjemmesydde klær og med de jeg lager er at hvert palgg er unikt , og jeg lager alldri noen like!! Så jeg synes nok at det er litt gøy å kunne skille seg ut med andre typer klær enn billigkjedene også!! 🙂

  Svar


 • Kristin | Min Lykke
  18. april, 2011, 20:59

  Jeg handler mest hos de hennes&mauritz, cubus og name it. Men også de andre vanlige kjedene som lindex, kappahl osv. Barna har det ikke bedre selv om de får klær av øverste og dyreste hylle. Og de bryr seg fint lite om både utseende og prislapp så lenge klærne kjennes gode ut. Hadde jeg kjøpt noe veldig dyrt hadde jeg i tillegg vært redd for at klærne skal bli ødelagt og/eller skittent.

  Jeg syr også noe men det er fordi det er moro at barna har noe helt unikt, noe som ingen andre har:)

  Svar


 • June Overå Voldnes
  18. april, 2011, 21:43

  Bruker ikke 2000 kr på et antrekk som varer i 3 mnder nei… Ett sted må grensen gå ;))

  Men kjøper litt halvdyre klær, litt rimelige klær og syr massemasse selv! 😀

  Svar


 • ingjerd
  18. april, 2011, 21:49

  Komfor er det viktigaste. Eg har erfart at ein må ut med litt meir for å få komfor samt at det ser fint ut og helde seg fint slik at nestemann kan overta det.

  Svar


 • Alexia
  19. april, 2011, 11:16

  Hadde såklart valgt de rimelige alternativene, for som hege aida nevner, de vokser fort ut av det.

  Hennes og Maurits har en helt grei kvalitet som gjør at klærne ser fine ut til de vokser fra dem, og det holder for meg.

  Men handler også endel på Benneton, de har hakket bedre kvalitet synes jeg, og prisene er helt greie, så hvertfall om jeg skal finne litt fintøy tar jeg turen innom der.

  Eller Minime…de har både nettbutikk og vanlige butikker- kjoler til minstejenta er greit å kjøpe der, for kan kjøpes litt store.

  Eplabutikker er et kjempebra alternativ, men de jeg har sett på selger vel helst klær til mindre barn enn jeg har, mine trenger størrelse 8-10 år.

  My recent post Beslutningsvegring jeg Absolutt ikke!

  Svar


 • Laila
  19. april, 2011, 15:28

  Jeg velger nok også den billige varianten. Jeg hadde ikke hatt "råd" til å bruke så dyre klær på mine barn, da måtte de ha sittet til pynt, og det er jo ikke noe å trakte etter for små barn. Her er vi så heldige å ha søskenbarn som vi arver av og det er kjempe kjekt, så slipper mor å være så bekymret for at det skal komme flekker som ikke går bort eller at det blir hull på knærne.

  Svar


 • Fru Mæla
  19. april, 2011, 19:11

  Lite designerklær her i huset. Ser IKKE poenget med det 🙂

  Her går det ofte i HM, cubus og slike butikker – samt noe name it.

  Vi arver også klær, noe jg er veldig glad for 🙂

  My recent post Vi bryter vel loven

  Svar


 • Dagmamman
  20. april, 2011, 13:27

  Hei.

  Miljøvennlig, og fair trade selvfølgelig, det skulle bare mangle i verdens rikeste land…

  Ha ei fin påske.

  Svar

Legg igjen et svar

Leter du etter et sted å laste opp et personlig bilde? Gå til www.gravatar.com for å få din egen gravatar, knyttet til din e-postadresse. Så vil avataren din vises hver gang du kommenterer.