Barnerommet ble dobbelt så stort


|


22. januar 2014


| 6 Kommentarer

Minstemor her i heimen fikk seg  nytt rom for en stund siden. Rommet har tidligere fungert som avlsrom for en flokk chinchillaer, før det ble halvveis pusset opp for å bli syrom til mor i huset. ;-)

Etter å ha drøyd det lenger enn lengst (minstemor vettu!) så var tiden inne for at også hun måtte få et eget rom. Og i følge henne selv skulle det være lilla! Helst lilla tak, vegger og gulv, men etter litt kompromisser ble vi da enige til slutt..

Luftebalkong ble mer rom

Rommet var opprinnelig ca 5 kvm, med et vindu og en dør ut til en liten veranda som aldri var i bruk. Denne var også ca 5 kvm. Jeg synes at ei lita snuppe for det første ikke har behov for veranda utenfor rommet sitt, og for det andre så ble 5 kvm i minste laget, så vi bestemte oss for å bygge på huset der verandaen var.

Og det ble veldig vellykket! Stort fint rom, som vi også endte opp med å få til en hems på!

Lyslenken er kjøpt på Ebay.

Og trappa/stigen går opp på hemsen.

Sovekroken er inn i en huk på rommet hennes som ble til av seg selv under rivingen av veggen ut.

Lampe fra Lekmer og Bokstaver fra Princess.Speilet er et vanlig kvadratisk speil med treramme som jeg tror fulgte med huset når vi kjøpte det. Fikk seg et par strøk med lilla, og hengt på veggen på skrå. :)Har tapet på en vegg samt en liten flik på motsatt vegg og på ene døra på stellekommoden.

Jeg er superfornøyd, og det er minstemor også. Hemsen er fortsatt uinnredet desverre, men der skal det nok bli koselig etterhvert. :-)

Har du innredet et barnerom som du har lyst til å dele med oss? Send oss en mail til post at foreldremanualen.no.

Se også:

 Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

June

June er tobarnsmamma, og bor med familien sin i en koselig, liten bygd på Sunnmøre. I tillegg til familien er hun veldig glad i dyr, og spesielt sin ett år gamle Staffordshire Bullterrier. Andre store interesser er foto, søm, duppedingser og sosiale medier.

Mine innleggMitt nettsted

Følg meg:
Pinterest

Stikkord: , , Hems, , utbygging

Kategori: Hjemme hos barn

Kommentarer (6)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Sovebebibloggen sier:

  Hei!

  Det var jammen meg et fint barnerom! Digger at det ikke bare er rosa:) Lillafargen var helt perfekt, og tapeten kjempemorsom uten å være barnslig. Den kan nok vare noen år, om dere har flaks:)

  Sovebebibloggen sitt siste blogginnlegg..Heldigvis skjer det ikke ofte, men…

 2. Elizabeth sier:

  Nydelig rom! Og akkurat make som vi drømmer om å gjøre med lillegutt sitt rom. Kan jeg spørre hvor mye det kostet å få dette til? Jeg ser for meg at det er en veldig omstendig jobb, pga bygging av møne og tak. Derfor har vi utsatt byggingen…

  • June sier:

   Hei! Har ikke fått med meg kommentaren din før nå! :)

   Min pappa er snekker og har stått for alt av snekkerarbeid på reisverk på påbygget samt alt innvendig frem til malingen og innredningen og det har vi spart MASSE på! totalt med rubbel og bit regner jeg med at dette rommet nok kostet rundt 30 000 kr..

   June sitt siste blogginnlegg....: Lek med farger :..

 3. For et utrolig flott rom! Det er rart hvor mye man kan få gjort, om man bare har kreativiteten!

  Elisabeth Ingeborg sitt siste blogginnlegg..Det er tydelig at hverdagen er her!

Legg igjen en kommentar


CommentLuv badge