Barnerom: Møbler med nytt liv!

For litt siden skrev vi om oppussing av kommoder og da ble vi tipset om Marny Alices makeover av et gammelt furuskatoll.

Disse kjenner dere helt sikkert igjen, det var ikke få hjem på nittitallet som hadde disse skatollene. Personlig synes jeg de er helt greie, men selv om trendanalytikerne i fjor forsøkte å overbevise oss om at furu er in igjen – så er jeg ikke helt overbevist når det gjelder disse…  😉

 

Dette eksemplaret var Marny Alices utgangspunkt da hun skulle lage ny leksepult til datteren – ikke akkurat siste skrik!

Men se så fin den har blitt etter litt iherdig innsats med malekosten!

Prikken over i’en er den populære tapeten “Pip” fra Eijffinger på skuffene, samt nye knotter kjøpt på Ebay.

 

Damene som skriver bloggen Maleriet Fargehandel er virkelige profesjonelle når det gjelder oppussing av gamle møbler!

På nettsiden deres finner du inngående forklaringer om hvordan du bør gå frem for å få best mulig resultat. Her har de pusset opp et retro nattbord, og de har også valgt å bruke en Pip-tapet på skuffene!

Resultat er en nydelig kommode til jenterommet!

.

Har du pusset opp gamle møbler til barnerommet? Tips oss!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Karimette {foreldremanualen}

Karimette er primus motor og gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en skriveglad mamma til to skjønne gutter på 3 og 7 år, samt at hun har en nydelig bonusdatter på 12 år. Karimette interesserer seg for sosiale medier, reising, interiør og oppussing.

Mitt nettstedFlere av mine innlegg

Gikk du glipp av disse innleggene?

Del på Twitter
Del på Facebook

3 kommentarer. » Legg til din også.


Legg igjen et svar

Leter du etter et sted å laste opp et personlig bilde? Gå til www.gravatar.com for å få din egen gravatar, knyttet til din e-postadresse. Så vil avataren din vises hver gang du kommenterer.