Barn i Oslo: Verdens kuleste dag


|


31. august 2015


| 0 Kommentarer

 

kanonene på festningen

Veldig mange aktiviteter for barn

Lørdag hadde vi det moro på Verdens Kuleste DagDette er et arrangement for barn og familier på Akershus Festning i Oslo, spekket med kule ting å gjøre for liten og større. 

Vi dro dit med våre to på ett og tre. Ettåringen ble underholdt av alle menneskene, lydene og inntrykkene. Treåringen digget ballonger med flammer inni på vitenshowet til PK fra Inspiria Vitensenter. Han lagde store såpebobler med Forskerfabrikken, lekte med magnetplastilina, spilte badminton, klatret i et tre sammen med speiderne, kastet fiskekrok og fikk premie, var på planetsafari og satt på kanonene.

Det var massevis av andre ting for både store og små barn. Det var skøyter og ski (selv på sommeren ja), klatrevegg, kjempedrone, ansiktsmaling, klovner fra Sykehusklovnene, insektshotell og mye mye mer. Utenfor stod også politiet med helikopter og biler og en brannbil var også her. Her var det med andre ord ikke problem å slå ihjel flere timer.

LES OGSÅ: Gratis aktivitet for barn i Oslo – høytlesning

forskerfabrikken

Såpebobler med Forskerfabrikken

magnetleire

Magnetleire med Universitetet i Oslo

fiskekonkurranse

Fiskekonkurranse

Fasinerende ballonger

Det var nok ballongene til PK som satt dypest inntrykk hos treåringen. Han snakket om det helt til han sovnet. Ballongene var nemlig fylt med ulike gasser som antenner i kontakt med luft, så når PK sprakk ballongene så det ut som ballongen ble til flammer.

Syns det var artig selv jeg. Kommer helt klart til å dra tilbake neste år.

LES OGSÅ: 10 gratis aktiviteter for barn i Oslo

is på aker brygge

Vi avsluttet dagen med en is på Aker Brygge

Stikkord: , , , , , ,

Kategori: Aktiv familie, Arrangement

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


CommentLuv badge