Danmarksferie med barn: Planlegger du en liten Københavntur med barn eller skal du besøke et av alle de idylliske stedene nær den danske hovedstaden? Her er et tips som gjør det litt enklere!

Spar plass ved å leie barnevogna

Se barnevogn test 2023

Når man reiser med små barn har mengden bagasje en tendens til å komme ut av kontroll. Det er jo så mye man gjerne skulle hatt med seg – sånn i tilfelle! ?

Trenger du i tillegg å ta med deg barnevogn eller reiseseng, kan det bli knapt med plass i bilen. Flyturen blir også straks mer tungvint med mye spesialbagasje som må sjekkes inn (og som man må håpe at overlever bagasjehåndteringen på flyplassen!)

I København finnes det et veldig smart alternativ til barnefamilier. Gjennom nettstedet Lejenbarnevogn.nu kan du nemlig leie det du måtte behøve av større utstyr til barnet.

Utleie av barnevogn og annet utstyr

Som navnet tilsier kan du leie barnevogn, men de leier også ut barnestoler, bæreseler, bilstoler og barnesenger. Med andre ord; alle disse sakene som det er kronglete å ta med seg på ferie.

Denne lille familiebedriften har et stort fokus på service og gjør sitt ytterste for at du blir fornøyd med det du har leid. De har et godt utvalg som dekker stort sett alle aldersgrupper og de sørger for at alle barnevognene de leier ut holder en god standard.

Bestill på nettet

Bestilling av det du ønsker å leie gjør du på nettet før avreise. Produktet kan du så hente selv hos Pelican Selfstore ikke langt fra Rådhuspladsen i København. Du kan også få det levert til ditt hotell eller feriebolig i København og Stor-København.

Dette er et perfekt alternativ for deg dersom kanskje ikke har behov for å bruke barnevognen eller bilstolen under hele ferien. Men legg merke til at prisene per dag blir rimeligere jo flere dager du bestiller.

Jeg anbefaler for øvrig at du tar en titt på Lej en barnevogns Facebookside, hvor du kan lese om det de har å tilby, samt nyttig info om lekeplasser og annet de anbefaler familier på besøk i København!

Stikkord: , ,

Kategori: Danmark, Utstyr