Skribenter

 

I tillegg til Foreldremanualens gründer – Karimette – blir innleggene på denne siden skrevet av noen av Norges fremste foreldrebloggere! Om du kunne tenke deg å skrive et innlegg eller to for Foreldremanualen – men ikke være fast skribent, kontakt oss på mail (post at foreldremanualen.no).

 

Berit

Berit er firebarnsmamma og bor sammen med familien på et lite gårdsbruk. Hun har delvis permisjon fra jobben i en barnehage for å få mer tid til barn og hjem. Berit skriver blant annet om mamma- og familielivet, reiser, hobbyaktiviteter, scrapbooking, fotografering og ulike fotoprosjekt.

Her er alle Berits innlegg, til vanlig finner du hennes kreative krumspring på bloggen Berits sted.

 

 

Elin

Elin kommer fra Skedsmo, hvor hun bor sammen med mann og barn. Hun er glad i å ta bilder, elsker livet på og ved sjøen, scrapper og liker å finne på morsomme ting med familien.

Elin skriver om livets små og store realiteter, med et snev av selvironi og humor både her hos oss og på bloggen sin LillePilt. Les alle Elins innlegg!

 

 

Greta

Greta bor i Oslo, med mann og to barn på 8 og 6 år. Hun elsker gamle ting med sjel, og at ting får en ny funksjon som de i utgangspunktet ikke var ment for.

På bloggen ReVinyl skriver hun om revinylproduktene sine og redesign. Hun har også en Eplabutikk hvor hun selger produktene sine. Les alle innleggene hennes!

 

 

Sølvi

Sølvi bor i sin “lappeteppefamilie” med en fotballgal mann og totalt 5 mine, dine og våre barn i alderen 1 ½ -14 år.

Sølvi skriver om livet i storfamilien, krydret med tema relatert til samliv og kommunikasjon. Du kan lese mer om Sølvi og Lappeteppefamilien på bloggen hennes og alle hennes innlegg hos oss finner du her!

 

 

er mamma til en jente og en gutt, og bor i Tromsø sammen med drømmemannen sin. Hun deler flittig alle sine prosjekter og kreasjoner, samt andre ærlige skildringer av mammalivet, på bloggen The . Mange av prosjektene havner til salgs i eplabutikken Steffensen Design.

Få med deg alle s innlegg hos Foreldremanualen!

 

 

Anne-Lise

Anne-Lise, og er illustratør og designer, og bor sammen med mannen i en tidligere butikk like utenfor Paris.

Lidenskapen for illustrasjon og design har resultert i en serie pedagogiske og dekorative trykk for for barn kalt Alfabetika som er til salgs i eplabutikken hennes.Les alle Anne-Lises innlegg!

 

 

Camilla-Marie

Camilla Marie er ei Oslojente, bosatt i Skien med mann og to små barn – Emma på snart 2 år og Emil på 2 måneder.

Camilla er opptatt av barneutstyr, og har blogging, foto og interiør som sine hobbyer. Alt dette og mye mer kan du lese om i bloggen hennes om livet som tobarnsmor. Les alle hennes innlegg her!

 

 

er er utdannet journalist og jobber i dag hos Røde Kors. Hun er opprinnelig fra Danmark, men er bosatt med mann og barn (to små gutter) på det blide sørland.

Les alle s innlegg her!

 

 

 

Ella

Ella er 28 år gammel og mamma til Max som er født i juli 2012.

Ella bor med mann og barn på Torshov i Oslo, hvor hun utforsker livet som nybakt småbarnsmor i byen.

I bloggen Nullfiresyvni skriver hun om sin store interesse for interiør og om hverdagen sammen med sin lille familie.

Alle Ellas innlegg hos Foreldremanualen finner du her!

 

June

June er tobarnsmamma, og bor med familien sin i en koselig, liten bygd på Sunnmøre.

I tillegg til familien er hun veldig glad i dyr, og spesielt sin ett år gamle Staffordshire Bullterrier. Andre store interesser er foto, søm, duppedingser og sosiale medier, som du kan lese mer om i bloggen hennes JunePune.

Alle Junes innlegg hos Foreldremanualen finner du her!

 

Jona

Jona er en 25 år gammel trebarnsmor som er gift med en tysker og bor i Berlin. Hun er opprinnelig fra Island, men har vokst opp i Norge.

På bloggen “Mammalivet” tar hun opp aktuelle temaer for småbarnsforeldre, samt deler store og små glimt av sin kaotiske men gode hverdag med tre barn på under fire år.

Alle Jonas innlegg hos Foreldremanualen finner du her.

 

 

 

Kaja

Kaja er 36 år gammel og alenemor til to gutter på 3 og 10 år, og en jente på 12 år. Sammen med familien bor hun i Danmark, på den sydlige delen av Sjælland.

Fritiden tilbringes helst i naturen, ved skog og strand. Kaja har en stor interesse for barnemote og utstyr til barn, og blogger om dette på sin populære danske blogg shopping4kids.dk.

Alle Kajas innlegg hos Foreldremanualen finner du her.

 

 

Silje

Silje jobber til vanlig som lærer og spesialpedagog – akkurat nå nyter hun mammapermisjon. Hun bor med mann, datter og to hunder i ett hus som er under oppussing. Interessene hennes er friluftsliv, reiser, mat, pusse opp huset og akkurat nå er hovedinteressen å være mamma.

En annen stor interesse er babymat, og det kan dere lese mer om på bloggen hennes Babystyrt-mattilvenning.

Alle Siljes innlegg hos Foreldremanualen finner du her.

 

Jannicke

Jannicke er ei jente som liker å utnytte sin kreativitet på alle mulige måter. Hun er utdannet dekoratør, men har nå jobbet som førskolelærer i barnehage i 8 år og trives godt med det. Hun studerer også for tiden Boligmiljø på NKI.

Sammen med sin forlovede har hun ei datter på 2 år og tre hunder i ett hus på landet. Livet ellers består av små og store gleder i livet som er verdt å ta vare på. Familien og venner er det viktigste! Jannickes hverdagsliv og interiørinteresse kan du lese mer om på bloggen Precious Home.

 Alle Jannickes innlegg hos Foreldremanualen finner du her.