Bli med på kåringen av Årets mamma- og pappablogg!


|


22. januar 2015


| 0 Kommentarer

aarets_blogger_1_0

Dere som har fulgt Foreldremanualen en stund, kjenner til at vi over flere år har arrangert Mammablogg Awards hvor vi har kåret Norges beste foreldrebloggere. Konkurransen vokste seg større og større for hvert år, med alle de positive og negative følgene det har.

Det har derfor lenge vært et ønske for meg å få med meg en større aktør på kåringen, og det har jeg nå fått!

I år er derfor kåringen flyttet til  Mammanett.no.

SMS-stemmer mot fjusk

For å sikre oss mot fjusk, har vi valgt å la avstemmingen foregå via SMS. Tidligere kunne man stemme en gang per IP-adresse, men vi fikk så mange tilbakemeldinger med påstander om stemmefjusk at vi derfor ikke kunne gjøre det på denne måten.

Resultatet er altså en betalt avstemning (som kun dekker kostnaden), men det viktigste har vært å sikre at deltagerne føler at det er en rettferdig avstemning.

På plussiden er alle som sender inn sin stemme med i trekningen av et gavekort hos Barnas Hus på 2500,-, et halvt års forbruk av bleier og assortert utvalg av babypleieprodukter fra Libero og kaffetrakteren Wilfa Svart Presisjon verdi kr 2999,-

72 nominerte

Avstemmingen er allerede godt i gang og de som kommer best ut av denne innledende runden vil gå videre til finalen. Her vil en jury avgjøre  hvem som blir Årets Mammablogg og Årets Pappablogg 2014.

Bli med og stem frem din favoritt!

 

Stikkord: , , , , , , ,

Kategori: Bloggnyheter, Mammablogg Awards, Mammablogging

Legg igjen en kommentar


CommentLuv badge