Bloggkonkurranse desember: familiejul!

Det kommer vel kanskje ikke som en stor overraskelse på dere at vi har valgt jul som månedens tema i desember?

Det er mye fokus på juleforberedelser i foreldrebloggene nå – og da synes vi det er kjekt å kunne gi dere muligheten til å vise frem hva dere har gjort her og få litt ekstra – velfortjent – skryt for alt strevet!  🙂

Vi har lagt til ordet “familie” foran “jul” fordi vi helst ønsker innlegg som er relatert til familien, men dere står allikevel veldig fritt i tolkningen. Vi håper på å få se hjemmelagede julegaver, juledekorasjoner, dorullnisser og annen kreativ julepynt, lese om fine tradisjoner, se feststemte barn, lese gledelige ord om høytiden osv.

For å delta i konkurransen må du linke til ditt innlegg her! (trykk på “click here to enter” med blå skrift nederst i innlegget).

 

PREMIER:

Denne månedens premie synes vi passer midt i blinken på denne tiden av året – de 5 som får flest “likes” på sitt innlegg vil få en utgave av brettspillet Bezzerwizzer + Familie.

Og for at vinnerne virkelig skal få glede av spillene avslutter vi denne gang konkurransen før jul (20. desember), slik at vi forhåpentligvis får spillene ut i tide til romjulskosen.

Bezzerwizzerspillene ble vi kjent med i fjor, da vi ga bort flere av disse populære brettspillene i forskjellige desemberkonkurranser.

Nå har spillet kommet i ny utgave  – og denne gangen er det ikke bare de teoretiske kunnskapene til familien som settes på prøve – denne gangen må man huske historier, gjette på finurlige figurer og spille på xylofon! (ja, det følger faktisk med et lite instrument i pakken!).

Målet med BEZZERWIZZER+ Familie har vært å skape et familiespill som engasjerer både barn og foreldre. Barn merker fort om foreldrene bare er med og spiller for deres skyld, og derfor må et spill kunne utfordre på flere plan.

Dette synes vi spillutviklerne har lykkes med – Bezzerwizzer er et godt julegavetips til spillglade familier!

Denne konkurransen er en samkjøring med vår danske søsterside Forældremanualen.dk.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Karimette {foreldremanualen}

Karimette er primus motor og gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en skriveglad mamma til to skjønne gutter på 3 og 8 år, samt at hun har en nydelig bonusdatter på 12 år. Karimette interesserer seg for sosiale medier, reising, interiør og oppussing.

Mine innleggMitt nettsted

Gikk du glipp av disse innleggene?

Del på Twitter
Del på Facebook

1 kommentar. » Legg til din også.


Legg igjen en kommentar

Leter du etter et sted å laste opp et personlig bilde? Gå til www.gravatar.com for å få din egen gravatar, knyttet til din e-postadresse. Så vil avataren din vises hver gang du kommenterer.CommentLuv badge