Bloggkonkurranse november: Kreative barn!

Denne måneden ønsker vi å fokusere på barnas kreativitet, dvs at vi vil se ting ungene har skapt. Det kan for eksempel være hjemmelagede julegaver, lekehus av tepper, tegninger, nabbiperlekunst, scrapbooking, selvskrevne eventyr, fantasifulle tegneserier osv.

For å delta i konkurransen må du linke til ditt innlegg her! (trykk på “click here to enter” med blå skrift nederst i innlegget).

 

Premier:

Månedens tema er inspirert av den utrolig flotte premien vi har fått fra tv-kanalen Disney Junior!

De 5 som får flest “likes” på sitt bidrag får hver sin flotte “hai-sekk” med “Art Attack” logoen på.

Disse sekkene er i følge min 8-åring  “sykt fete”! 😉

Sekkene inneholder en USB minnepinne med første episode av Art Attack, og alt man trenger av hobbysaker for å lage det samme som de gjør i programmet!

Har ikke ungene dine sett Art Attack før? Det er et herlig kreativt show, som jeg elsker å se sammen med barna mine. Anbefales!

 

OG IKKE NOK MED DET…

Den som får flest “likes” på sitt innlegg får også et gavekort på kr 300,- fra Pledd.net.

Pledd.net selger spesielle, unike og eksklusive babypledd. Pleddene blir produsert med navn på barnet, fødselsvekt, lengde, dato og hvis man ønsker kan man også legge til en personlig hilsen på pleddet.

 

Konkurransen er en samkjøring med Forældremanualen.dk og avsluttes 01.12.11.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Karimette {foreldremanualen}

Karimette er primus motor og gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en skriveglad mamma til to skjønne gutter på 3 og 8 år, samt at hun har en nydelig bonusdatter på 12 år. Karimette interesserer seg for sosiale medier, reising, interiør og oppussing.

Mitt nettstedFlere av mine innlegg

Gikk du glipp av disse innleggene?

Del på Twitter
Del på Facebook

11 kommentarer. » Legg til din også.


Legg igjen en kommentar

Leter du etter et sted å laste opp et personlig bilde? Gå til www.gravatar.com for å få din egen gravatar, knyttet til din e-postadresse. Så vil avataren din vises hver gang du kommenterer.CommentLuv badge