Bokanmeldelse: Herlige farligheter! (Dunderly)


Camilla Marie |


9. juli 2012


| 3 Kommentarer

Dunderly-universet er skapt av Endre Lund Eriksen og Endre Skandfer i samarbeid med GAN Aschehoug, og består av skjønnlitterære bøker, pedagogisk materiell, musikk, lydbøker, leker, spill og apper. Målgruppen er barn fra 2–8 år.

«Langt fra folk og høyt til fjells ligger Dunderly! Et hemmelig sted der monstre kan bråke, leke og ha så mye ludibunder de bare orker!»

Den nyeste boken fra Dunderly-universet, Herlige farligheter er intet unntak når det gjelder bråkete monstre. Monstrene Modika og Bulder konkurrerer seg i mellom om hvem som er tøffest. Ingen farligheter er for skumle for de to små monstrene, og de lager bulder og leven på sin vei. -Er det farlig, så er det herlig, sier Modika.

Midt i boken blir det litt for skummelt selv for disse to, og det er verst når mørket faller på og Modika og Bulder blir sittende alene på en fjellhylle. Denne boken har rukket å bli en favoritt for min snart 3 år gamle datter, og høydepunktet er når monsterbarna blir reddet av de voksne. – Han ville ha mamma’n sin! sier Emma like engasjert og peker hver gang.

Herlige Farligheter er en uavhengig bok i Dunderly-serien som egner seg for barn i alderen 2-5 år. Dette fargerike monsteruniverset er virkelig noe som fenger små barn, og i det siste har denne vært førstevalget når datteren min skal bestemme “nattabok”. Denne boken blir nok trygt pakket med i kofferten på familieferien i år!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Camilla Marie

Camilla Marie er ei Oslojente som er nyinnflyttet til Skien i Telemark. Her bor hun sammen med mann og to små barn; Emma på snart 2 år og Emil på 2 måneder.
Hun er for tiden i permisjon, men jobber til vanlig som grafisk designer. Camilla er over normalen opptatt av barneutstyr, og har blogging, foto og interiør som sine hobbyer.

Mine innleggMitt nettsted

Stikkord: , , , , Herlige Farligheter

Kategori: Barnebok

Kommentarer (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. silje sier:

    Takk for boktips. Vi venter i spenning på at den kommer i posten :)

  2. Irene sier:

    Vi hadde puslespill med Dunderly motiv, de var høyt elsket, helt til 3åringen en morning brakk av alle "tuppene", han kom veldig blid og fornøyd ut av rommet sitt for å vise hva han hadde gjort. Han får uha puslespil med slike "tupper" på rommet sitt lenger gitt.

    My recent post Hjemmeferie tips #3 Rømhuset

Legg igjen en kommentar


CommentLuv badge