Bokanmeldelse: SMARTE SMÅ: “I trafikken” og “Snart blir jeg frisk”


|


30. juli 2013


| 0 Kommentarer

Siden min datter ble født, har jeg alltid vært opptatt av at bøker skal være en stor del av barndommen hennes. Jeg var selv glad i bøker da jeg var liten, og er det ennå. Men bøkene må være gode og lett forståelige. 

Bøkene fra serien SMARTE SMÅ er nettopp det. Utrolig fine bøker til barn mellom 2-6 år. Barn i denne aldersgruppen har ofte mange spørsmål som vi voksne ikke tenker over at er viktig at de får svar på.  Bøkene er også fylt med spennende tegninger og luker som kan lukkes opp.  Dette falt veldig  smak hos min 2-åring.

Vi har lest bøkene:

“Snart blir jeg frisk” (sponset link)

Dette en bok om Elias som føler seg syk. Han er slapp, vondt i hodet, i magen og i halsen. Han er syk, men lurer på hvorfor? Og hvordan blir han frisk igjen?

I boken får vi også vite hva en lege gjør og hvordan man kan holde seg frisk.

“I trafikken”  (sponset link)

Dette er en bok som omhandler trafikken. I trafikken er det alt fra bilister,syklister til vanlig fotgjengere. Her må vi passe på å se oss for før vi går over veien, og ta vare på de rundt oss. Boken viser oss også, skilt, trafikklys og hva vi kan gjøre for å synes bedre i mørket. Her vil man få svar på det man lurer på i trafikken.

Jeg er veldig glad for å ha funnet denne serien, og tenker å kjøpe flere av disse lærerike bøkene. Disse bøkene er delt opp i ulike temaer, som gjør det enkelt å svare barna på de spørsmålene de måtte ha.

Flere bøker i serien er “kroppen vår”, “Glad, sint, redd”, “Bondegården”, “Babyen vår”,  ”Gravemaskiner”, “min første” sykkel”, “barnehagen min”, “liten eller stor”.

  

Denne serien er vel verdt å merke seg, dersom du har småbarn i familien. En lærerikt serie bøker for store og små. Bøkene kommer i en fin størrelse som er lett å med seg hvis man ønsker det. Ring-systemet i permen, gjør også at det er enkelt for de små å bla.

Bøkene kan kjøpes hos bokkilden.no.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jannicke

Jannicke er ei jente som liker å utnytte sin kreativitet på alle mulige måter. Hun er utdannet dekoratør, men har nå jobbet som førskolelærer i barnehage i 8 år og trives godt med det. I tillegg studerer hun Boligmiljø på NKI. Sammen med sin forlovede har hun ei datter på 2 år og tre hunder i ett hus på landet.

Mine innleggMitt nettsted

Stikkord: , Barnebøker, bok for de minste, , kroppen, kunnskapsbøker, smarte små, svare på spørsmål, trafikk

Kategori: Barnebok, Smårolling / småskolebarn

Legg igjen en kommentar


CommentLuv badge